Skip to main content

2022. évi Evezős Ergométeres Országos Bajnokság és MEFOB

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

2022. évi Evezős Ergométeres Országos Bajnokság és MEFOB

február 19, 2022 @ 10:00 - február 20, 2022 @ 17:00

A verseny rendezője: Magyar Evezős Szövetség, Mosonmagyaróvári Vizisport Egyesület, Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség

A verseny helyszíne: UFM Aréna, 9000 Mosonmagyaróvár, Gorkij u. 1

Nevezési módja: e-Regatta

Nevezési határidő: 2022. február 09. (szerda), 15:00 óra

Nevezési díj:

  • 700.- Ft/ fő versenyengedéllyel (licensszel) rendelkező (evezés sportág versenyrendszerében résztvevő)
  • 1000.- Ft/ fő versenyengedéllyel nem rendelkező (evezés sportág versenyrendszerében részt nem vevő – amatőr). Az amatőr versenyzők nevezési díja a helyszínen fizetendő.
  • 500.- Ft/fő az egyetemi versenyszámokban

Lemondási díj: Lemondás esetén a nevezési díj nem kerül visszatérítésre. Ha egy versenyző vagy csapat a versenyszabályban meghatározott időpontig nem adja be a versenybíróságnak a lemondását és a rajtnál, illetve a mérlegelésnél nem jelenik meg, a nevezési díj tízszeresét kell megfizetnie.

BELÉPÉSI SZABÁLYOK:

A korábban kiküldött információkkal és az érvényes járványügyi kormányrendelettel összhangban az épületbe csak és kizárólag érvényes védettségi (oltási) igazolvánnyal vagy 24 órán belül elvégzett PCR teszt negatív leletével lehet belépni.
Az érvényesség a mindenkori rendelet szerint értelmezendő és mindenkire (sportoló, edző, kisérő, szülő, néző, versenybíró, szervező stb.) vonatkozik 5 éves kor felett.
A belépésnél az arra jogosult személyek az igazolások QR kódját fogjál leolvasni és csak az érvényes igazolással rendelkező személyt engedik be az épületbe.

Azon személyeknek, akik a fenti igazolások egyikével sem rendelkeznek, egy erre kijelölt külön helyiségben, EÜ-s illetékesek jelenlétében Covid-fertőzés kimutatására alkalmas „gyors-teszt” elvégzésére van lehetőségük.
A teszt elvégzését az EÜ-s személyzet végzi az általuk rendelkezésre bocsájtott tesztekkel. Tehát nem kell beszerezni és elhozni a gyors teszteket, mert azokat az EÜ-s személyzet biztosítja számunkra.
Sőt! csak azokat a gyors teszteket fogadjuk el, amiket az EÜ-s személyzet bocsájt rendelkezésre!

A tesztelés ára (teszttel együtt) bruttó 4000 Ft/fő amit a helyszínen kell kifizetni!!!!
18 éven aluliak számára szülői beleegyező nyilatkozat szükséges a teszt elvégzéséhez, amit mellékelek és amelyet minden – a helyszínen gyors-tesztet végző – 18 éve aluli személy kitöltve és aláíratva hozzon magával.

Az épületbe csak a negatív teszt eredménnyel rendelkezők léphetnek be.

A teremben a maszk használata kötelező, ez alól csak a versenyzők a kivételek a versenyük időpontjában, illetve a bemelegítés és levezetés alkalmával.

BEMELEGÍTŐ ERGOMÉTEREK: A kiírásnak megfelelően a bemelegítő ergométerekről minden egyesületnek magának kell gondoskodnia. Kérlek a vasárnap versenyző mastersekről és egyetemistákról se feledkezzetek meg!

Versenykiírás

Nevezettek listája

Időtábla

Műsorfüzet

Beleegyező nyilarkozat_ 18 éven aluliak_mintavétel

Jegyzőkönyv szombat

Jegyzőkönyv vasárnap

Részletek

Kezdés:
február 19, 2022 @ 10:00
Vége:
február 20, 2022 @ 17:00

Helyszín

Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
Gorkij u. 1
Mosonmagyaróvár, 9200

Szervező

Magyar Evezős Szövetség
Email
info@hunrowing.hu
View Szervező Website