Skip to main content

Végeredmények az ifjúsági Világbajnokságon.

A női kormányos nélküli kettes Uglik Szimóna-Kiss Hella páros (EDF Dámász Baja és Csepel EK, edző Bartos Nándor)  a döntőben 5. lett a tegnapi napon. Következő megmérettetésük az ifi olimpia Szingapúrban.

A női kormányos nélküli négyes Rákó Krisztina – Bene Viktória – Bálint Sára – Abid Syham összeállításban (Csepel EK és EDF Démász Szeged) a B döntőben tegnap a 6. helyen, összesítésben a 12. helyen végeztek.

A férfi egypárevezős Matyasovszki Dániel (EDF Démász Szeged, edző Szierer János) C döntőt magabiztosan nyerte, így összeségében a 13. helyen zárt.

A női egypárevezős Gyimes Krisztina (GYVSK, edző Halmainé Mészáros Éva) B döntőben 2. lett, így ő a 8. a világbajnokságon.

A férfi kormányos nélküli kettes Novák Edvin-Vallyon Bence duó (TEE, edző Molnár Dezső) B döntőben 5., ezzel övék a 11. hely.

A férfi kétpárevezős, Kaszás Kornél-Bíró Márk egység (GYVSK és TEE edző Molnár Dezső) B döntőben 2-ként értek célba, összeségében 8. helyen zárták a világbajnokságot. A páros egyik tagja, név szerint Bíró Márk hazaérkezése után csomagol és 2 napi pihenő után indul az ifi olimpiára.

Gratulálunk a magyar fiataloknak!