Skip to main content

A Plovdivban zajló U23 világbajnokság zárónapján hat egységünk állt rajthoz a B döntőkben.

Fotók: Czucz Bálint/Magya Evezős Szövetség

A Harsányi Viktória, és Elek Boglárka alkotta kétpárunk magabiztosan versenyzett a B döntőben, a holland, es kínai csapat mögött végig tartották harmadik helyüket, így összesítésben a 9. helyen végeztek.

Gratulálunk a lányoknak, és edzőjüknek Lőrincz Attilának!

Szőllősi Balázs, és Bridge Henry könnyűsúlyú kétpárja a B döntőben egy jó hajrával a svájci és a török csapatot megelőzve a 4. helyen zárt, úgy hogy csak három tizeddel maradtak el a kicsivel előttük célba érkező portugál párostól. Csapatunk összesítésben a 10. helyen végzett.

Gratulálunk a srácoknak, és edzőjüknek Ficsor Lászlónak!

Szklenka Bence és Ujhelyi Mihály normálsúlyú kétpárban a B döntőben a harmadik, negyedik helyért harcolt a kínai és a brazil csapattal, végül az ötödik helyen értek célba a sokáig az élen haladó svájci dublót megelőzve. Összesítésben a 11. helyen zártak.

Gratulálunk a srácoknak, és edzőjüknek a Molnár Zoltánnak!

Fehérvári Eszter a könnyűsúlyú egypárak B döntőjében német vetélytársával, Natalie Weberrel harcolt nagyot a negyedik helyért. Eszter végül az ötödik helyen ért célba, összesítésben a 11. helyen végzett.

Gratulálunk Esztinek, és edzőjének Alföldi Zoltánnak!

Női kormányos négyesünk Balázs Szonja, Angyal Zsófia, Csányi Petra, Fazekas Fanni összetételben a 6. helyen ért célba a B döntőben, összesítésben a 12. helyen végeztek Plovdivban.

Gratulálunk a lányoknak, és edzőjüknek Alföldi Zoltánnak!

Férfi kormányos négyesünk is a 6. helyen haladt át a célvonalon a B döntőben. Így a Boros Olivér, Király Miklós, Koncsik Dominik, Boros Bálint összetételű csapatunk összesítésben a 12. helyen végzett.

Gratulálunk a srácoknak, és edzőjüknek Pergel Lászlónak!