Skip to main content
2014. április 26. - 21:39

Sikeres volt a 24. gróf Széchenyi István Évadnyitó Evezős Verseny III.rész

Az utánpótlás korúak versenyeiben a Danubius Nemzeti Hajós Egylet dominált, ők nyerték mind három versenyszámot, a fiúk nyolcas versenyét, valamint a serdülő és tanuló vegyes négypárevezős számokat.

A versenyzők részére felszolgált gulyás jóízű elfogyasztása előtt még az ergométeres váltóversenyre is sor került, melyet a DNHE klubház emeletén rendeztek meg. Az ergométeres versenyben a Budapest Kupában indult csapatók 5 fős váltói vettek részt. A teljesítendő versenytáv összesen 1200 m volt, a csapattagoknak 250 méteremként kellett váltaniuk ugyanazon az evezős ergométeren (vagyis beltéri evezős padon). A győriek a mai napon itt is verhetetlenek voltak, a szerb Graficar lett a második, a Csepel EK váltója pedig a harmadik.

A versenyre elfogadta a rendezők meghívását Martin Steiger, a svájci Basel Head elnevezésű, rangos verseny főszervezője is. Nagyon hasznosnak tartja a kölcsönös tapasztalatcsere lehetőségét, elmondása szerint több jó ötletet visz magával.

Köszönet a támogatóknak:
Microsec Zrt, Budapest Főváros Önkormányzata, II. és III. kerületi önkormányzat, Mart Kft, Waldorf Catering, ALAKart, AGIS,  Geberit, orrlabda.hu .
Le Meridien Budapest, Corinthia Hotel Budapest, Hilton Budapest, Intercontinental Budapest, Sofitel Budapest Chain Bridge, Budapest Marriott Hotel, Danubius Hotels

A 24. Széchenyi verseny programja vasárnap 10.00 órakor folytatódik.
 

CsatolmányMéret
PDF icon Szechenyi verseny20140426_eredmenyek.pdf553.42 KB