Skip to main content

Tisztelt Sporttárs!

Értesítjük, hogy a Magyar Evezős Szövetség elnöksége 2010. február 23-án tartott ülésén határozatot hozott arról, hogy
 

Rendkívüli közgyűlést hív össze
2010. március 9-én (kedden) 15:00 órára.

Helyszín: Magyar Sport Háza, konferencia terem (1146 Bp. Istvánmezei út 1-3.)

A Magyar Evezős Szövetség rendkívüli közgyűlésének tervezett napirendje:

1. A MESZ elnökének lemondása után kialakult helyzet és az elnökség által javasolt jogi megoldás a Szövetség képviseletére

2. Pesterzsébeti vízi bázis pályázat

3. Egyebek

A közgyűlésen való részvételt illetően felhívjuk a figyelmet az Alapszabály vonatkozó részleteire. (Magyar Evezős Szövetség Alapszabálya VII. 12.§-20.§). A tagokat megillető mandátumokról február 26-ig írásban értesítjük Önöket. Emlékeztetjük tagszervezeteinket, hogy a jogi személy tagoknak legkésőbb a közgyűlés megkezdésének időpontjáig be kell jelenteni azt a személyt (azokat a személyeket), aki (akik) képviseleti joggal rendelkeznek. A szavazati joggal rendelkező képviselők meghatalmazását a mandátumvizsgáló bizottságnak a közgyűlés megkezdése előtt szíveskedjenek leadni. A meghatalmazást a nyilvántartó bíróság által kiadott kivonaton feltűntetett, képviseletre jogosult személy aláírásával fogadja el a bizottság, a kivonat a közgyűlés napjától számítva nem lehet 30 napnál régebbi keltezésű.

Ha a közgyűlés eredeti időpontjában a megjelentek számbavétele után nem minősül határozatképesnek, egy óra várakozási idő után, a jelenlévők számbavételét és annak jegyzőkönyvben történő rögzítését követően, megismételt közgyűlést kell tartani. A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. (alapszabály: VII. 14$ (2))

Budapest, 2010. február 23.

Ott Zsuzsanna

főtitkár sk.

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon kepviseleti_meghatalmazas.doc21 KB