Skip to main content

A B döntőben fejezték be szereplésüket a magyar egységek a zágrábi Világkupa zárónapján. A Juhász-Simon páros, valamint Bertus Kitti a nyolcadik, Pétervári-Molnár Bendegúz a kilencedik helyen végzett. Az Ujhelyi-Szklenka kettős előbbi megbetegedése miatt nem állt rajthoz a B döntőben.

Pétervári-Molnár Bendegúz óriásit hajrázott az egypárevezősök B döntőjében! Bende féltvánál a negyedik volt, majd 1500-nál az ötödik helyre csúszott vissza. Ám óriásit finiselt, és feljött a harmadik helyre, így összesítésben a kilencedik helyen végzett.

Fotók: Czicz Bálint/Magyar Evezős Szövetség

Gratulálunk Bendének, és edzőjének Molnár Zoltánnak!

Bertus Kitti az egypárak B döntőjében vigasztalódhatott, miután szombaton a reményfutamban egy a svertjébe akadt hínár meghiúsította futamát. Kitti a svájci szkifffes mögött, és a thai versenyző előtt a második helyen ért célba, így összesítésben a nyolcadik helyen végzett.

Gratulálunk Kittinek, és edzőjének Lőrincz Attilának!

A könnyűsúlyú kettesek B döntőjében Juhász Adrián, és Simon Béla a második helyet szerezte meg a szlovének mögött, és a hongkongi csapat előtt, így a nyolcadik helyen zárták a világkupát.

Gratulálunk Adriánnak, és Bélának, valamint edzőjüknek Molnár Dezsőnek!

Sajnos a kétpárevezősök B döntőjében érdekelt Ujhelyi Mihály, Szklenka Bence páros Misi megbetegedése miatt nem tudott rajthoz állni.

Gratulálunk Misinek, és Bencének, első felnőtt nemzetközi versenyükhöz, valamint az egység edzőjének Molnár Zoltánnak!