Skip to main content
2015. szeptember 10. - 13:33

Összefoglaló a Világbajnokságról

Az aiguebelette-i Vilgábajnokságon a magyarok a szombati nappal be is fejezték a versenyzést, és a csapat vegyes érzelmekkel a vasárnapi ‘A’ döntők után haza is távozott. 

A következő eredmények születtek a hazai csapat részéről (döntők időrendi sorrendjében): 

-Pető Zsolt (edzője: Székely István) paraevezős egypárban 17. helyezést ért el, miután a ‘C’ döntőben az ötödik helyen ért célba.

-Lőrincz Krisztina (edzője: Székely István) a paraevezős egypára ‘B’ döntőjében a hatodik helyen végzett, így összesítettben a 12. helyet szerezte meg a Világbajnokságon

-Csepregi Gábor (edzője: Csende Zsolt) második lett a könnyűsúlyú egypárevezősök ‘B’ döntőjében, így a 8. helyezést szerezte meg, miután nagy küzdelemben centikkel maradt alul az ‘A’ döntőbe jutástól. 

-Csiszár Péter, Tamás Bence, Szlovák Bence és Fiala Balázs (edzőjük: Ambrus Gábor) szintén másodikként haladt át a célvonalon a könnyűsúlyú négypárevezősök ‘B’ döntőjében, ezzel ők is a nyolcadik helyen végeztek. 
-Galambos Péter és Matyasovszki Dániel (edzőjük: Szierer János) második lett a könnyűsúlyú egyprevezősök ‘D’ döntőjében, ezzel összesíettben a 20. helyen végeztek. 

-Simon Béla és Juhász Adrián (edzőjük: Molnár Dezső) 21. lett normálsúlyú kormányos nélküli kettesben

-Pétervári-Molnár Bendegúz és Papp Gergely (edzőjük: Molnár Zoltán)  a normálsúlyú kétpárevezősök ‘D’ döntőjénen 3. lett, így ők is a 21. helyen zártak a Világbajnokságon.

Gratulálunk minden versenyzőnek és edzőiknek!