Skip to main content

 2015. január 14-én Borkai Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke Győrben, hivatalában fogadta a a Magyar Evezős Szövetség új elnöksége képviseletében dr. Bényi Szabolcs elnök és Jakócs György általános alelnök urakat.

A bemutatkozó találkozáson az elnökség képviselői ismertették a sportág jövőjére vonatkozó szakmai terveket, mely munkához a MOB elnöke sok sikert kívánt, és hangsúlyozta, hogy az Olimpiai Bizottság elvárása az evezéssel szemben az, hogy eredményes legyen, olimpiai kvalifikációt és létszámbővítést is elérjen.
A találkozón megvitatták azt is, hogyan lehetne jobban felépíteni, megszervezni a sportágak strukturális szerkezetét, szervezeti felépítését, és az elszámolások rendszerét.
Borkai Zsolt tájékoztatta az elnökségi tagokat a 2017-ben Győrben megrendezésre kerülő EYOF rendezvényéről, illetve az Ifjúsági Olimpiára készülő kajak-kenu pályatervekről is.
A látogatás után a z elnökség képviselőit a győri evezősök elnöksége részéről Gasztonyi László és Papp Oszkár is fogadta, akikkel átbeszélték az evezős sportág helyzetét, illetve a február végén megrendezésre kerülő ERGO OB szervezésével kapcsolatos teendőket.

 

CsatolmányMéret
Image icon megbeszélés Gasztonyi Lászlóval és Papp Oszkárral9.04 MB
Image icon Bényi Szabolcs-Borkai Zsolt-Jakócs György2.68 MB