Skip to main content

A férfiaknál Ács Kristóf és Bácskai Máté, a nőknél Gadányi Zoltána és Preil Vivien kétpárevezősben ért el előkelő helyezést a plovdivi Világkupán.

Ács Kristóf és Bácskai Máté, azaz a váci kettes, normálsúlyú kétpárevezősben állt rajthoz Plovdivban, ahol vasárnapi döntőjükben rendkívül meggyőző teljesítményt mutattak. Az U23-as korú Kristóf és Máté végig maga mögött tartotta a kínai egységet, és egy jól felépített pályával ért célba az ötödik helyen.
Gratulálunk a csodás helyezéshez a párosnak, és edzőjüknek, Rapcsák Károlynak!
Juhász Adrián és Pétervári-Molnár Bendegúz negyedikként haladt át a célvonalon a normálsúlyú kétpárevezősök B döntőjében, ezzel a tizedik helyen zárt a Világkupán!

A női normálsúlyú kétpárevezősök döntőjében Gadányi Zoltána és Preil Vivien szokásos versenytaktikájától kissé eltérve egy erősebb első ezer métert mutatott be, remekül haladva együtt a mezőnnyel. A táv második felében kitartóan megőrizték pozíciójukat és végül ötödikként értek célba.
Szívből gratulálunk a csapatnak és edzőjüknek, Molnár Zoltánnak a csodás eredményhez!

Polivka Dóra és Krémer Eszter ötödik lett a normálsúlyú kettesek B döntőjében, így összesítettben a tizenegyedik helyen zárt a hétvégén. Gratulálunk az egységnek és mesterüknek, Eros Gorettinek!

Szabó Bence és Furkó Kálmán könnyűsúlyú egységként harmadik lett a normálsúlyú kétpárevezősök B döntőjében. Ezzel a páros a kilencedik helyen zárta a plovdivi Világkupát.