Skip to main content

Kedves Klubvezetők! Kedves Edzők!
Kedves Evezősök!

Néhány fontos információt szeretnénk megosztani veletek az alábbi hírlevélben.
Kérdés esetén állunk rendelkezésetekre!

2019. évi versenynaptár

Letölthető: https://hunrowing.hu/node/19794

A táblázathoz fontos megjegyezni, hogy két pályánk felújítási munkálatai miatt, a Velencei-tavi pályát csak nyár elejétől, a szegedit pedig ősztől tudjuk igénybe venni.
A 2019. őszén esedékes Masters VB miatt az UP, Masters és Para OB-t a VB tesztversenyeként július első hétvégéjén tartjuk (a második hétvégén az EFOTT miatt a terület foglalt, a későbbi hétvégék pedig szakmailag nem indokoltak, hiszen közel esnek az U23 és az ifi VB-hez valamint a Jeuness Kupához). (2019. július 4-5-6)

A Felnőtt Országos Bajnokság helyszínét és időpontját szintén a Masters VB határozza meg, így a VB-t követő héten a Velencei-pályán rendezzük meg ezt az eseményünket is, ezúttal a Diákolimpiával összevonva (2019. szeptember 20-21-22).

Jövőre hazánk rendezi az Olimpiai Reménységek Versenyét (ORV), melyet a június első hétvégéjére tervezett Vidék Bajnoksághoz csatolva, pénteken bonyolítunk le (2019. június 7-8-9).

Az Ergométeres Országos Bajnokság a GYAC nagyon kedvező ajánlata alapján 2019. február 23-24 – án ismételten Győrben az Egyetemi Csarnokban kerül megrendezésre.
A jövőre nézve az Elnökség határozott szándéka, hogy pályázati rendszerben jelölje ki az Ergo OB-k helyszínét ezzel színesítve és bővítve verseny helyszíneinket valamint ezáltal lehetőséget adva olyan városok, helyszínek bekapcsolódására eseményeinkbe amelyek „nem megfelelő vízi helyszín” hiányában háttérbe szorulnak a versenyrendezés terén.

Megteszünk mindent annak érdekében, hogy a 2019. évi versenyek versenyprogram kiírásait lehetőség szerint január/február hónapban közzé tegyük.
________________________________________
Sport XXI. program adminisztrátor kijelölése és a program módosítása

Az elnökség kijelölte Székely Balázst a Sport XXI. program adminisztrátori teendőink ellátására.
Balázs 2018. december 1-től, Lőrincz Attila program koordinátorral szoros együttműködésben látja el feladatait, mellyel a programban vállalt feladataink hatékony végrehajtásához és a legfiatalabb korosztály szélesebb körű bevonásához valamint versenyeztetéséhez járul hozzá.
Az Elnökség a szakma javaslatát jóváhagyva néhány pontban módosította a Sport XXI. programot:
• Az 500 méteres Diákranglista számok eltörlésre kerülnek. Így csak az 1000 méteres Mini Kupa sorozat marad, egy idényben 5 állomással, amelyből a legjobb 3 eredmény alapján alakul ki a végső sorrend
• Az iskolai ergométer felmérő program megszüntetése, az arra szánt pénzkeret a Sport XXI. program támogatási keretébe történő átcsoportosítás
________________________________________
Létesítményfejlesztési támogatás

Továbbra sincs érdemi információnk az „LF5” (2017 évi) támogatás folyósításáról és a szerződések megkötésének időpontjáról. Pető Tibor Elnök egyeztetést kezdeményez a támogatást biztosító EMMI és a lebonyolításban résztvevő harmadik fél (BMSK) vezető beosztású felelős személyeivel annak érdekében, hogy pontos információkat szerezzünk az üggyel kapcsolatban és mindent megtesz annak érdekében, hogy az eseményeket felgyorsítsa. További információ birtokában azonnal értesítünk benneteket.
Az „LF 6” (2018 évi) támogatással kapcsolatos szerződések megkötéséhez szükséges iratok bekérést a BMSK elindította, és legfrissebb információink szerint a szakmai tervek és nyilatkozatok leadása 2018. november 20-án esedékes. További információ, hogy aki csak eszközt igényel, annak tulajdonosi hozzájárulási nyilatkozatot nem szükséges beküldenie csak a szakmai tervet!
BMSK-val történt egyeztetés alapján javasoljuk, hogy műszaki tartalmat ezen a ponton ne módosítsatok mert az tovább nehezíti és halasztja a szerződés kötés időpontját. Műszaki tartalom módosítására a szerződés kötést követően kerülhet sor.
Az LF támogatást illetően kérjük a BMSK referensét, Paszternák-Diószegi Henriettát (+36-1-471-4341) keressétek.
________________________________________
1 MRD Külön támogatás

Közbeszerzési eljárás kiíráshoz szükséges anyagok, adatok gyűjtése és a szakemberekkel történő egyeztetések folyamatosan zajlanak. Reményeink szerint az elkövetkezendő hetekben a pályázatok kiírása megtörténik. A várható határidőkkel és az ütemtervről a pontos információk birtokában értesítünk benneteket. Előzetes információ, hogy a legnehezebb és legnagyobb beszerzések, a hajó és lapátok szállítása 2019. nyár elején lehetnek leghamarabb esedékesek.
________________________________________
MESZ 125 Év Könyv

Elővételben már megrendelhető a MESZ 125 éves évfordulójára megjelenő könyv. Az elővételi ár: bruttó 2490 Ft/db.
Igényeteket a darabszám megjelölésével (illetve ha számlát szeretnétek igényelni, a szükséges adatok megadásával) az info@hunrowing.hu email címen jelezzétek.
Bankszámlaszám: Magyar Evezős Szövetség, 11784009-20606392
A közleményben kérjük, hogy a következő szerepeljen: Név/X db könyv

A könyv átvételére a december 1-én tartandó gálavacsorán és azt követően az irodában, nyitvatartási időben lesz lehetőség.
A könyv megjelenést követő ára: bruttó 3000 Ft/db
________________________________________
MESZ 125 Év Gálavacsora

Jubileumi ünnepségünket a Magyar Nemzeti Galéria Kupolatermében tartjuk, 2018. december 1-én; 18:30 órai kezdettel.
Az eseményre a meghívókat emailen és postai úton is megküldtük a meghívott vendégeinknek. Korlátozott számban van lehetőség támogatói jegy vásárlására, melyet kérjük az infor@hunrowing.hu email címen jelezzétek a darabszám megjelölésével.
Ára: 8900 Ft/db
Bankszámlaszám: Magyar Evezős Szövetség, 11784009-20606392
A közleményben kérjük, hogy a következő szerepeljen: Név/X db jegy
________________________________________
Edzői Fórum

2018. november 22-24 / Baja
Program letölthető: https://hunrowing.hu/node/19787

A Szövetség klubbonként 1 fő részvételi költségét tudja fedezni. További személyek részvételi díja 7.500 Ft/fő/éj.
Részvételi szándékotokat az info@hunrowing.hu e-mail címen tudjátok jelezni (név, klub, választott nap(ok) megadásával) 2018. november 19. (hétfő) 12:00-ig.
A rendelkezésünkre álló helyeket „érkezési sorrendben” tudjuk feltölteni.
________________________________________
MESZ Iroda

Ügyfélfogadási rend:
K-SZ-CS 10:00 – 15:00 óra
Kérjük ettől eltérő időben történő rendelkezésre állással kapcsolatban külön egyeztessetek az adott kollegával.

Az irodában a kolleganőket az alábbi témakörben tudjátok megkeresni:
• Kakas Dóra – irodavezető (általános tájékoztatás, Sport XXI. műhelytámogatás) info@hunrowing.hu; kakas.dora@hunrowing.hu
• Dukai Noémi – fejlesztési munkatárs (LF pályázatok (elsősorban 4-5), műhelytámogatás, sportolói ösztöndíj támogatás) lf@hunrowing.hu; info@hunrowing.hu
• Pósza Bea – pénzügyi kérdések, pénztár penzugy@hunrowing.hu
• Tóth Zsuzsa – pénzügyi kérdések, tagszervezeti tartozások toth.zsuzsanna@hunrowing.hu

Az iroda ünnepi nyitvatartása:
2018. december 24 – 2019. január 1 között az iroda zárva tart.
Utolsó munkanap: 2018. december 21 (péntek)
Első munkanap: 2019. január 2 (kedd)

Honlapunk és Fabebook oldalunk folyamatosan frissül a legfontosabb hírekkel és riportokkal.

Állunk szíves rendelkezésetekre!

üdvözlettel

Pignitzky Borbála
főtitkár
30/505 5121