Skip to main content

A csehországi Racicében Szklenka Bence normálsúlyú egypárban második helyen jutott tovább. Három csapatunk a reményfutamban folyatja.

Férfi könnyűsúlyú kettesünk nyitotta meg a sort, ebben a versenyszámban Boros Bálint és Czinege Tamás másodikok lettek az előfutamban, ahol sajnos csak a győztes jutott tovább közvetlenül a döntőbe, így az egység reményfutamba jutott.

Bridge Henry, Fenyődi Tamás, Pálfai Csikó és Szőllősi Balázs összeállítású könnyűsúlyú négypárevezősünk a negyedik helyen haladt át a célvonalon, így ők is a reményfutamból próbálhatják majd újra a továbbjutást.

Koncsik Dominik, Király Miklós, Király Csaba és Juhász Tamás hatodik lett a normálsúlyú négyesek előfutamában, így a legjobb 12 közé jutást a reményfutamból kísérelhetik majd meg, ahol bizonyára kedvezőbb továbbjutási szisztéma szerint versenyezhetnek majd.

Szklenka Bence a vb legnépesebb versenyszámában, a normálsúlyú egypárak között állt rajthoz, az előfutamban remek versenyzéssel, szorosan brazil ellenfelére tapadva stabil második helyen tovább is jutott a negyeddöntőbe.

Gratulálunk az egységeknek!
További jó versenyzést kívánunk!