Skip to main content

A David vs. Goliath Hungary Alapítvány és a Magyar Evezős Szövetség para-evezős szakágának közreműködésével decemberben egy különleges eseménnyel készülünk!

Reményeink szerint összesen több mint 500.000 forint értékű ajándék utalványt tudunk szétosztani köztetek, mely a Decathlon sportszer áruházban lesz felhasználható. Az utalványok egyenként 4.000 Forint értékűek, és minden versenyző legfeljebb 13 db utalványt nyerhet, amennyiben új Concept 2 világcsúcsot ér el a saját neme, kora és/vagy adaptív kategóriájában. (Utóbbit orvosi igazolással kell majd alátámasztani Nagy Gábornál)

Magyarországon 2019-ben kapcsolódtunk a Concept2 világrekord kísérletekhez, melyben a Győri AC para és egészséges sportolói és a Mosonmagyaróvári VSE para sportolói összesen 200 rekordot teljesítettek, ezzel az országok között az élmezőnybe kerültünk.

Ennek a szép eredménynek a megtartásához minden magyar evezős és szimpatizáns részvételére számítunk!

A versenyre az alábbi speciális szabályok vonatkoznak:

– A Concept2 egyedüli szervezetként jogosult a rekord érvényessége, vagy érvénytelensége vonatkozásában döntést hozni attól is függően, hogy az ezzel kapcsolatos igényt Gábor részére milyen gyorsan tudjátok e-mailben elküldeni a concept2.vilagrekord@gmail.com címre.

– A Concept2 ellenőrző rendszerének használata kötelező, pontosan szükséges megadni a rekordkísérlet dátumát és időpontját, továbbá az időtartam és a távolság adatait minden egyes rekordkísérletnél külön-külön, valamint a teljesítő nevét, nemét, születési dátumát.

– Fényképfelvételt kell készíteni minden egyes rekordról, melyen látszik a monitor és a rekordhoz kapott verifikációs kódszám.

– A rekordkísérlet bárhol teljesíthető, azonban 2021. december 31-ig szükséges azt regisztrálni, mert a jutalomban csak az ezt megelőző rekordokat elérő sportolók részesíthetőek.

Az igény benyújtásával kapcsolatban tanácsoljuk, hogy egy barát, vagy az edző készítsen fényképfelvételt, melyen látszik maga a sportoló és képernyő adatai is.

Íme a Concept 2 által hivatalosan elfogadott 13 rekord-kategória, melyet lehet dynamicus vagy normál ergométeren is teljesíteni:
https://www.concept2.com/indoor-rowers/racing/records/world
https://www.concept2.com/indoor-rowers/racing/records/adaptive-world
1 perc, 4 perc, 30 perc, 60 perc, 100 méter, 500 méter, 1000 méter (kizárólag versenyben), 2000 méter (kizárólag versenyben), 5000 méter, 6000 méter, 10000 méter, 21097 méter (félmaraton), 42195 méter (maraton)

A rekordkísérletet Várszegi Pál István, a David vs. Goliath Hungary Alapítvány alapítója, a PR2 és PR3 kategóriában 14 világrekordot tartó para evezős támogatja.

További információk
Nagy Gábor +36702272309, nagygabci@gmail.com
Várszegi Pál István +36702871016 paul.veteransrowing@gmail.com

Mindenkinek sok új rekordot kívánunk!
Legyen Magyarország újra az első!
Hajrá Magyarország!!!