Skip to main content

Remek versenyzéssel került a legjobb 12 közé a férfi kormányos nélküli kettes (Simon Béla, Juhász Adrián), miután megnyerte a reményfutamát. Illetve nagyszerű evezéssel Hajdú Zsuzsanna is a legjobb 12 között a könnyűsúlyú egypárevezősök versenyében.

Csapatunk a táv feléig vezetett, majd a szerb egység állt az élre egy rövid időre, de mieink a hajrában végül utolérték és le is hagyták a Nikola Stojic és Jovan Popovic alkotta kettőst, akik korábban kormányos kettesben világbajnokok voltak. Ebben a számban az első 11 helyezett egység kvalifikál a Londoni Olimpiára.

Reményfutamában negyedik helyen végzett, ezzel nem került a 12 közé férfi kétpárevezős egységünk (Elekes Szilveszter, Hermann Róbert). A legjobb 18 közé kerülésért holnap (szerdán) 15:24-kor versenyeznek.

Bravúros futamgyőzelemmel jutott a legjobb 12 közé Hajdú Zsuzsanna (Csepel Evezős Klub) női könnyűsúlyú egypárevezősben a bledi világbajnokságon. Zsuzsa csütörtökön délelőtt indul ismét a döntőbe jutásért.

Adaptív egypárevezősök reményfutamában Lengyel Mónika (Arrabona Evezős Klub, edzője: Székely István) ötödik helyen végzett, ezzel a B döntőben folytatja csütörtökön 9:50-kor

Holnap három egyésg áll rajthoz:
LM4x
M2x
LM2x

Startlista aug. 31 >>>