Skip to main content

Inkluzív Sportoktató szakirányú továbbképzés indul a Testnevelési Egyetemen a Magyar Paralimpiai Bizottság közreműködésével. A továbbképzésre az MPB az Allianz Hungária Zrt. jóvoltából tandíj támogatási programot hirdet!

A 2022. szeptemberben induló új, prominens oktatókkal kialakított, gyakorlatorientált, két féléves Inkluzív Sportoktató szakirányú továbbképzés célja a szakemberek felkészítése a sajátos nevelési igényű és fogyatékossággal élők oktatására, nevelésére, sportolásuk támogatására.

A képzéssel kapcsolatos részletes információ a Testnevelés Egyetem holnapján található: https://tf.hu/felvetelizok/felvetelizok-kepzeseink/szakiranyu-tovabbkepzes/inkluziv-sportoktato

A Magyar Paralimpiai Bizottság tandíj támogatási programot hirdet a továbbképzés éves díja egy részének átvállalásával. A támogatásra való jelentkezés követelményei:

·        kitöltött támogatási kérelem,

·        önéletrajz,

·        motivációs levél és a

·        Testnevelési Egyetem által meghirdetett felvételi követelményeknek való megfelelés.

A jelentkezők közül az MPB által létrehozott bizottság választja ki, hogy ki részesülhet támogatásban.

Az MPB a támogatásban részesülőkkel tanulmányi szerződést köt, melynek keretében a támogatásban részesített hallgató a képzést követő években köteles részt venni a fogyatékos sportélet különböző programjaiban.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 15.

A jelentkezéshez szükséges dokumentumokat a dualkarrier@hparalimpia.hu email címre várják.