Skip to main content

Ahogy azt többen tudjátok, a Gróf Széchenyi István Tízevezős Amatőr Regatta és Egyetemi Bajnokság keretein belül ismét megrendezzük a cégek, önkormányzatok, egyetemek valamint családi/baráti csapatok közötti tízevezős versenyt, május 13-án.

Részletesebb információk és a kategóriánkénti versenykiírások megtekinthetők a DNHE honlapján: www.dnhe.hu vagy www.rowing.hu

Szeretnénk, ha idén minél több új csapat ismerkedne meg szeretett sportunkkal és kipróbálná az evezésnek ezt a biztonságos, amatőröknek is ajánlott formáját.
Kérjük hívjátok fel az egyesületetekben evező egyetemisták figyelmét is erre a lehetőségre. A Jó lenne, ha egyetemi társaikból szerveznének csapatot : leigazolt és teljesen kezdő amatőrök is ülhetnek a csapatban, lányok, fiúk vegyesen is. Lényeg, hogy egy egyetem hallgatói legyenek, mert ezt ellenőrizni fogják a bírók ( Nevezéskor: Neptun kód , a helyszínen: diákigazolvány) A versenykiírás hamarosan felkerül a MEFS honlapjára, de mellékeljük is.
Kérjük, hogy cégeteknél, családotokban, baráti körötökben hirdessétek a versenyt, amely remek lehetőség az aktív kikapcsolódásra, csapatépítésre és az evezés megismerésére! Csatolva küldjük a céges, a családi/baráti futamok meghívóját, versenykiírását, valamint a verseny plakátját, melyet Ti és ismerőseitek is bátran használhattok a toborzáshoz.

Amennyiben kérdésetek lenne, forduljatok bizalommal László Veronikához (+36 20 250 8716, vercsi.laszlo@gmail.com) , a céges verseny koordinátorához, vagy Domonkos Annához ( +36 30 6170224) , a Szervező Bizottség elnökéhez, vagy írjatok az info@danubiusnhe.com email címre.

Köszönjük segítségetek a verseny és az evezős sport népszerűsítésében!

A DNHE Elnöksége és a Szervező Bizottság