Skip to main content

A 2021-es nemzetközi evezős szezon zárásaként (már ami a World Rowing versenyeket illeti) a hétvégén az Ifjúsági Európa-bajnokságon szurkolhatunk a válogatottnak. Az eseményt szombaton és vasárnap rendezik a müncheni evezős pályán, amely az 1972-es olimpiai játékoknak is otthont adott.

27 nemzet 500 sportolója vesz részt a 19 év alattiak kontinensviadalán.

A magyar csapat hét versenyszámban lesz érdekelt, összesen 31 fiatal evezősünk áll rajthoz. A küldöttség összeállítása a következő.

Harsányi Orsolya, Angyal Zsófia, Balázs Szonja, Fazekas Fanni, korm. Majsa Klaudia: kormányos négyes

Geszti Attila Krisztián, Dedeyan Narék, Kovács Gergő Ferenc, Kiss Bence Gábor, korm. Temesi Dominik Béla: kormányos négyes

Sándor Zsófia és Viandt Léna: kormányos nélküli kettes

Rózsavölgyi Viktor és Somogyi Dávid: kétpárevezős

Pádár Luca, Bagó Zsófia, Elek Boglárka, Harsányi Viktória: négypárevezős

Drávucz Máté, Földesi Bence, Nagy Bálint Bendegúz, Boros Olivér: négypárevezős

Árvai Péter, Kósa András, Nagy Gergely Zoltán, Kunstár Simon, Nagyszokolyai Áron, Gosztola Balázs, Kovács Sándor, Belán Bendegúz, korm. Szabó Zétény József: nyolcas

A csapat tartaléka: Zudor Marcell

A versenyt a szombati előfutamoktól kezdődően a a World Rowing honlapján oldalon élő videóközvetítés formájában tudjátok majd követni. Részidők, eredmények, egyéb információkat szintén itt találtok az ifi Eb-ről.

Ne felejtsétek el követni a facebook oldalunkat sem, hiszen fotókkal és a verseny alakulását illetően rövid beszámolókkal jelentkezünk a helyszínről.

Szurkoljunk együtt idén utoljára a magyar válogatottnak!

HAJRÁ MAGYAROK!