Skip to main content

Czinege Tamás és Boros Bálint az A döntőben fejezte be szereplését Racicében. Férfi négypárunk a B döntőben szerepelt, három csapatunk C döntőzött, férfi normálsúlyú négyesünk meg is nyerte a fináléját. Szklenka Bence vasárnap az A döntőben állhat rajthoz.

A nap legjobb eredményét Czinege Tamás és Boros Bálint szállította könnyűsúlyú kettesben. Perorunk a hatodik lett az U23-as Világbajnokságon!
Gratulálunk az egységnek és edzőjüknek, Pergel Lászlónak!

Bridge Henry, Fenyődi Tamás, Pálfai Csikó és Szőllősi Balázs alkotta egység a harmadik helyet szerezte meg a könnyűsúlyú négypárevezősök B döntőjében, ezzel a 9. helyen végeztek az U23 VB-n.
Felkészítőjük: Bartos Nándor

Szklenka Bence ötödik lett középfutamában így B döntőbe jutott, ami vasárnap 09:55-kor kerül megrendezésre.
Sok sikert kívánunk!

Szabó Gábor és Újhelyi Mihály (felkészítőjük: Dani Zsolt) a hatodikként haladt át a célvonalon a normálsúlyú kétpárak C döntőjében, ezzel a 18. helyen végeztek Racice-ben.

A női normálsúlyú kétpárevezősök ‘C’ döntőjében Benda Orsolya és Zsiros Janka végig nyomás alatt tartva szlovák ellenfeleiket második helyen értek célba. Ezzel a lányok a 14. helyet szerezték meg a Világbajnokságon.
Edzőjük: Lőrincz Attila

Koncsik Dominik, Király Miklós, Király Csaba és Juhász Tamás nagyon szép versenyzéssel megnyerte ‘C’ döntőjét a normálsúlyú négyesek tömör mezőnyében, ezzel összesítettben a 13. helyen zárták a racicei U23-as Világbajnokságot!
Az egység felkészítője: Pergel László