Skip to main content
2016. május 19. - 13:35

Hajrázás a vízen és a neten – az Invitel a Magyar Evezős Szövetség infokommunikációs támogatója

A május 8-i bravúros Európa-bajnoki aranyérem után május 11-én, az éppen edzőtáborozó evezős válogatott körében, a Dunavarsányi Olimpiai Központban írta alá az Invitel Zrt. és a Magyar Evezős Szövetség a két fél együttműködését rögzítő megállapodást.

Az Invitel és a Szövetség kapcsolata már több sikeres sporteseményre kiterjedt: 2016. január 16-án, az Ergométeres Európa Bajnokság, az Euro Open 2016, valamint a 2016. január 17-i 26. Nyílt Magyar Concept 2 Ergométeres Országos Bajnokság alkalmával is együttműködött a szolgáltató és a sportszakmai szervezet.

Az Invitel komoly tapasztalatokkal rendelkezik rangos sportesemények infrastrukturális feltételeinek megteremtésében: Az infokommunikációs szolgáltató számos nemzetközi versenyen biztosította a jelentős résztvevőt kiszolgáló informatikai és távközlési szolgáltatásokat fedett és szabadtéri eseményeken egyaránt.

Az együttműködés aláírására a hazai evezősport szempontjából rendkívül fontos időszakban került sor: A legutóbb elért kiváló eredményekkel is felvértezve, kitartó és kemény két hetes felkészülés után az olimpiai kvalifikációs tornának is eséllyel vág neki a nemsokára Luzernbe utazó magyar evezős csapat.
 
 

CsatolmányMéret
Image icon a képen dr. Bényi Szabolcs a Magyar Evezős Szövetség elnöke és Marton László az Invitel Zrt. nagyvállalati és kormányzati igazgatója 40.16 KB