Skip to main content

Nagy hangsúlyt kívánunk fektetni az evezés fő értékeinek bemutatására, és ebben a Te segítségedre is számítunk! Olyan fotókat várunk, amelyek a legjobban szemléltetnek egy-vagy több értéket az alábbi kategóriák közül:
– Teljesítmény
– Harmónia
– Tradíció
– Csapatszellem

A MESZ 2023-2032-re vonatkozó stratégiai anyagot készít, amelyben nagy hangsúlyt kap az evezés fő értékeinek bemutatása. A stratégiai anyagba keresünk olyan fotókat, amelyek a legjobban szemléltetik a sportág értékeit.

Ha úgy érzed Te készítettél, vagy más fotói között találtál az értékeket szemléltető képet, küld el nekünk a forrás (kép készítője) megjelölésével az info@hunrowing.hu címre. 

Beküldési határidő: április 25.

(Ha nem saját fotóról van szó akkor írd meg nekünk, hogy hol találtad a képet, hogy el tudjuk kérni a tulajdonostól.)

A kép készítésének időpontjára nincs külön kitétel, ha például egy 1987-es kép (vagy korábbi) szemlélteti a négy alapérték közül az egyiket a legjobban, kérjük azt is bátran küldjétek be. Valószínűleg ebben az esetben a mérettel/felbontással problémák lesznek, de ezt majd visszajelezzük, ha valóban így van.

A képek esetén kérjük azt is vegyétek figyelembe, hogy jó minőségű, jó felbontású fotókra van elsősorban szükségünk, hiszen a digitális változat mellett, nyomdai anyag is készül a stratégiából.

Az e-mailben elküldött képek mérete természetesen lehet csökkentett, ebben az esetben jelöljétek meg a kép küldésével együtt, hogy mi az eredeti mérete.

Ezt, ha kiválasztottuk a képedet, file megosztón keresztül fogjuk lekérni.

A legjobb, a stratégiába bekerülő fotók beküldőit ajándékokkal díjazzuk! 

A fotók stratégiai anyagba történő bekerüléséről a MESZ Stratégia Munkacsoport tagjai döntenek.

Segítségeteket és közreműködéseteket előre is köszönjük!