Skip to main content

 Szövetségünk számára  stratégiai jelentőségű a sportágunkban működő edzők számának és minőségi (tovább)képzésének folyamatos biztosítása, ezért ennek érdekében a Testnevelési Egyetemmel egy együttműködési megállapodás létrejötte érdekében dolgozunk. Az együttműködés részleteinek kidolgozásához elengedhetetlen információ számunkra, hogy mekkora  jelentkezői létszám várható az alábbi képzésekre:
 
 
–          2017-ben induló OKJ-s edzőképzés,  3 féléves (http://tf.hu/files/docs/felnottkepzesi-csoport/TF_OKJ_2017.pdf)
 
–          2018-ban induló BSc, 6 féléves (BSC TESTNEVELŐ-EDZŐ,  http://tf.hu/kepzeseink/bsc/bsc-testnevelo-edzo)
 
–          2018-ban induló MSc , 4 féléves
 
Kérjük, hogy a jelentkezők várható létszámát (akár névvel, nevekkel) küldjétek meg az info@hunrowing.hu e-mail címre 2017. április 15-ig, a létszám és nevek megadás nem minősül jelentkezésnek az adott képzésre.
Megküldött válaszaitok alapján a további egyeztetések haladéktalanul elkezdődnek az egyetemmel, a megállapodás létrejöttéről természetesen tájékoztatást fogunk küldeni. Tisztelettel kérjük, hogy felhívásunkat juttassátok el egyesületetek sportolóihoz, korábbi versenyzőihez is, sportos ismeretségi köreitekbe.

Magyar Evezős Szövetség