Skip to main content

Tisztelt Egyesületi Vezetők!

A Magyar Evezős Szövetség Elnöksége és Versenybíró bizottsága felhívást intéz a klubok felé, hogy küldjék meg a jelenlegi versenyszabályhoz kapcsolódó esetleges módosítási javaslataikat.

A javaslatokat kizárólag a MESZ tagegyesületein keresztül kérjük eljuttatni a MESZ elektronikus email címére az info@hunrowing.hu címre 2010. szeptember 30-ig.

A javaslatokat a Versenybíró bizottság és az Edzőbizottság tárgyalja, majd az általuk támogatott változtatási javaslatokkal egységes szerkezetbe foglalt versenyszabályt tárgyalja az Elnökség várhatóan októberi ülésén. Az októberi tárgyalást megelőzően a szabályok módosítása a honlapunkon keresztül olvasható lesz!

A jelenleg érvényes versenyszabályt jelen levelemhez csatolva küldöm.

A szabályzat módosítási javaslat tekintetében jelezzük, hogy a MESZ törekszik a szabályok tekintetében a versenyek és a versenyeken rajthoz álló versenyzők tekintetében is a maximálisan rugalmas és betartható szabályok megalkotására és a szabályok betartására és betartatására!

A javaslatokat pontosan, szövegszerűen megfogalmazva, a változtatni kívánt rész és az új szöveg pontos megjelölésével kérjük benyújtani.

A jelenleg érvényes versenyszabályt jelen levelemhez csatolva küldöm

Együttműködésetekre számítva,

Üdvözlettel:

Ott Zsuzsanna
főtitkár

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon EdzesVersenysza2010Egyseges.doc1.36 MB