Skip to main content
Tisztelt Evezős Egyesületek!
Kedves Edzők és Sportolók!
 
Tudjuk, hogy egyesületeink nagy részének jelentős kárai keletkeznek az árvíz következtében, de tudjuk, hogy ezen kívül az ország több területén lakóházak dőltek össze, ezzel családok helyzete lehetetlenedik el.
 
A Magyar Evezős Szövetség felhívást tesz közzé az evezősök körében a 2010-es tavaszi árvízkárosultak megsegítésére a Magyar Olimpiai Bizottság kezdeményezéséhez csatlakozva.
Az evezősök felajánlásukat a MESZ  CIB banknál vezetett – 10700330-19015222-52000001 számú, külön erre a célra kialakított technikai – számlájára utalva tudják eljuttatni a rászorulóknak.
Az átutalás minimális összege: 1000 Ft
 
A MESZ a számlán összegyűlt összeget átutalja a DUNA Televízió bankszámlájára, mely után a televízió képernyőjén megjelenik, hogy az „EVEZŐSÖK” azon a napon hány forintot ajánlottak fel.
 
Amennyiben tárgyi adományokat kívánnak eljuttatni a rászorulóknak, keressék direktben a Magyar Evezős Szövetség irodáját (info@hunrowing.hu, tel: 460 6856), hogy az átvétel pontos technikai körülményeit tisztázzuk.
 
Mutassuk meg az Evezős Sport összefogó erejét, küldjétek el minél több sportolónak, volt és jelenlegi evezősnek ezt a felhívást!

Ott Zsuzsanna
Főtitkár