Skip to main content

Az Expodom jóvoltából a Magyar Evezős Szövetség támogatásként hozzájutott egy kitűnő 3*6 m fémvázas pavilonhoz, melyet elsősorban hazai és nemzetközi versenyeken tudunk igazán jól kihasználni.

Miután sportágunk túlnyomórészt szabadtéren zajlik ezért számunkra több területen is az időjárás viszontagságai (eső, szél, nap) ellen nélkülözhetetlen a sátor adta védelem. Hazai versenyeken elsősorban a verseny lebonyolításáért felelős versenybírók tudják a sátor előnyeit kihasználni, hiszen gyakorlatilag napkeltétől napnyugtáig a szabadtéren végzik felelőségteljes munkájukat, míg a nemzetközi versenyeken a versenyzők és edzőik, valamint a csapatvezetőknek nyújt „bázist” a verseny teljes időtartalma alatt. Versenyek alkalmával nem csak pihenési célt szolgál az összecsukható sátor, hanem eszközöket, ruhákat, csomagokat is itt tárolja a csapat, illetve a szárazföldi bemelegítésnek is színteret ad az így kialakított helyiség. Az evezős sportág esetén ez a spinningek és az evezős ergométerek elhelyezését és használatát jelenti.

A fentiek tekintetében nagyon fontos számunkra, hogy a sátor az alábbi tulajdonságokkal rendelkezzen, aminek az Expodom által felajánlott sátor minden tekintetben megfelel.
• gyors összeszerelés, szétszerelés
• szállítása egyszerű, elfér minden személygépkocsiban
• állítható magasság
• nappal, esővel és széllel szembeni védelem

Köszönjük szépen a felajánlást amely nem szak a színvonalas munka elvégzéséhez, a versenyeredmények javulásához hanem a kulturált megjelenéshez is nagymértékben hozzásegíti szövetégünket.