Skip to main content

Elpártolt a szerencse a Galambos Péter – Matyasovszki Dániel alkotta könnyűsúlyú kétpárevezős mellől.

Az előfutamokat követően kétségtelenül a legerősebb reményfutamba kerültek, ahol igaz, hogy negyedikek lettek, de az egész mezőny negyedik legjobb ideje nem volt elég az A/B középfutamhoz.

Szombaton a C/D középfutamban állhatnak rajthoz, amelyre 9:07-kor kerül sor.

Az előfutam után Széll Domonkosnak is reményfutamoznia kellett a férfiak egypárevezős versenyében. Mivel a reményfutamban negyedik helyen ért célba, egyetlen helyezéssel maradt le a továbbjutásról. Szombaton a „C” döntőben, a 13-18. helyezésekért versenyez újra.

Simon Béla és Juhász Adrián – kormányos nélküli kettes – reményfutamában óriási hajrát követően első helyen, 5 tized másodperccel az olaszok elött ért a célba. Ezzel biztosították helyüket az “A” döntőben!

A könnyűsúlyú kormányos nélküli kettes – Révész Péter és Révész Zoltán – a reményfutamban visszavágtak ausztria csapatának, őket megelőzve a negyedik helyen végeztek. Vasárnap a kisdöntőben folytathatják a versenyzést.

Könnyűsúlyú négyesünk, Cselinácz János, Miskolci Dániel, Bodrogi István, Vermes Péter a reményfutamben a svájci csapatot megelőzve a negyedik helyen végeztek. Ők is a “B” döntőben folytathatják vasárnap a versenyzést.

A szombati C/D középfutamben Galambos Péter, Matyasovszki Dániel – könnyűsúlyú kétpárevezős kitűnő pályát evezett, végig az élen haladva megnyerték a futamot, ezzel biztosan a C döntőbe jutottak.

A  részletes eredmények a www.worldrowing.com honlapról letölthetők.

Reményfutam eredmények

CsatolmányMéret
PDF icon Results LM2x Repechage4.pdf29.29 KB
PDF icon Results M1x Repechage1.pdf29.07 KB
PDF icon Results M2- Repechage2.pdf29.2 KB
PDF icon Results LM2- Repechage.pdf28.88 KB
PDF icon Results LM4- Repechage1.pdf29.53 KB
PDF icon Results LM2x SemifinalCD2.pdf29.35 KB