Skip to main content

A január hatodikán tragikus körülmények között 26 éves korában elhunyt osztrák válogatott evezős Christoph Seifriedsberger előtt online evezős ergométer kihívással tisztelegnek szülőhazájában. A challenge január 15-ig, vasárnapig tart.

Kép: ister.at

Az osztrák klub az Ister Linz, mint az Austrian Challenge Series szervezője a negyedik alkalommal megrendezésre kerülő online megmérettetést Christoph Seifriedsberger emlékének ajánlja.

A kihívás lényege: január 15-ig 30 percen belül 6123 métert kell teljesíteni evezős ergométeren, és az ezt igazoló fényképet el kell juttatni erre az e-mail címre: challenge@ister.at

Cristoph a kezdetek óta résztvevője volt az úgynevezett 30K Ergo Challengenek (avagy Dirty Thirty-nek), 9221 méteres teljesítményével a kihívás rekordere.

További információkért klikk ide.

Christoph Seifriedsberger Sabaudiában kerékpáros edzés közben szenvedett halálos balesetet. Ezúton is őszinte részvétünket, és együttérzésünket fejezzük ki családja, és az osztrák válogatott szövetségi kapitánya Robert Sens, korábbi szakmai igazgatónk számára.