Skip to main content

A Szegedi Nemzeti Kajak-Kenu és Evezős Olimpiai Központ ad otthont Magyarország 2020. évi Felnőtt, Utánpótlás, Para, Amatőr és Masters Evezős Országos Bajnokságának. A versenyre július 30. és augusztus 2. között kerül sor. Alternatív helyszínként korábban a Velencei-tavi Evezős Pálya is felmerült. A versenyre nézők is kilátogathatnak.

További információk, versenykiírás az alábbi linken található:
https://hunrowing.hu/node/20111

Az alábbiakban néhány praktikus információt szeretnénk megosztani veletek.

A pályán van sátorozási lehetőség.
Az elmúlt időszakhoz hasonlóan ingyenesen áll rendelkezésre a terület (előzetes bejelentkezés nélkül) de miután nem kijelölt szálláshely, tehát nem funkcionál kempingként ezért az infrastrukturális része korlátozott. Azaz nincs 24 órás takarító szolgálat a zuhanyozókban és mellékhelyiségekben, meghatározott mennyiségű meleg víz áll rendelkezésre és áramszolgáltatás sem mindenhol elérhető. Ezt vegyétek figyelembe és így kezeljétek a helyzetet.

Kollégiumok tekintetében változó a helyzet, ezért javasoljuk, hogy a korlátozott lehetőségek miatt mielőbb foglaljatok szállást!

A Szegedi Városi Kollégiumok csak korlátozott mértékben tudnak fogadni vendégeket.

Ide tartozó kollégiumok általában a középiskolai kollégiumok: http://www.szegedvarosikollegium.hu/

A pandémiára való tekintettel szigorú korlátozásokkal, meghatározott mennyiségű vendéget tudnak fogadni.

További kollégiumok, férőhelyekkel:
(Miután ők más szervezet alá esnek, ezért ezekben a kollégiumokban nincsenek már szigorú előírások, itt biztosan fogadnak benneteket. Ebben az esetben is javasoljuk, hogy minél előbb vegyétek fel a kapcsolatot az illetékes szervezetekkel.)

Szegedi Evangélikus Kollégium (180 fő) elérhetőségek: Lengyel Ivánné +36 62 420361
Szegedi Rendészeti Szakgimnázium (150 fő) elérhetőségek: iskola@szrszg.hu, Koczó Ferenc +36 30 742 3577