Skip to main content
2010. október 22. - 15:53

Doppingellenőrzési ismeretek – képzés és konferencia a MACS szervezésében

“Tisztelt Sportolók, Edzők, Sportorvosok, Sportvezetők, Testnevelők, és Sportbarátok!
 
Közös érdekünk, hogy minden sportoló tökéletesen ismerje, és magabiztosan tudja a hazai és nemzetközi doppingellenes szabályokat, tisztában legyen a doppingszerek egészségkárosító hatásaival, és ismerje a doppingellenőrzési eljárás pontos menetét. Az ismeretek széles körben való terjesztése, a megelőzés, és a doppingellenes felvilágosítás érdekében, a Magyar Antidopping Csoport (HUNADO) idén is vállalja, egy a „Doppingellenőrzési ismeretek” témakörben szervezett, oklevelet adó képzés szakmai vezetését. A tanfolyami részvételi díját, valamint a vizsgadíjat a Magyar Antidopping Csoport Kft. teljes egészében átvállalja. A képzésen, a sportolókon kívül, bárki érdeklődő részt vehet. Ajánljuk elsősorban élsportolóknak, edzőknek, sportorvosoknak, keretorvosoknak, sportvezetőknek, testnevelő tanároknak, és minden érdeklődő sportbarátnak.
 
A képzés helye: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest Istvánmezei út 1-3. Konferenciaterem
 
Érintett témakörök: a 2011. január 01-én hatályba lépő új WADA Tiltó Lista, A és B minta analízisének folyamata; a sportolók jogai és kötelességei itthon és külföldön, jogszabályváltozások Magyarország; hazai és nemzetközi doppingellenőrzések, a HUNADO tevékenysége, a doppingszerek egészségre való hatása, a gyógyászati mentesség (TUE Engedély); kiemelkedő sportesemények – az Ifjúsági Olimpia tapasztalatai, és felkészülés a Nyári Olimpiai Játékokra – 2012. London
 
 
Jelentkezési határidő: 2010. október 25.
 
A képzésen résztvevők az előadások anyagát jegyzet formájában kézhez kapják. Továbbá a hallgatókat büfé jellegű ebéden látjuk vendégül.”
 
Magyar Antidopping Csoport
www.antidopping.hu
 

 
 

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon Konferencia meghívó.doc599.5 KB