Skip to main content

Az U23-as Európa-bajnokság második napjának délelőtti programjában egy középfutamban, és négy B döntőben volt érdekelt a magyar csapat.

Szklenka Bence ötödik lett a normálsúlyú egypárak középfutamában, így a B döntőbe jutott! Sok sikert kívánunk!

Szentpáli Gergő és Szentpáli Balázs magabiztosan, nagy fölénnyel nyerte meg a normálsúlyú kettesek B döntőjét, ezzel a 7. helyen zárta a kruszwicai korosztályos Európa-Bajnokságot! Gratulálunk a csapatnak és edzőjének, Saáryné-Pető Tímeának!

Zsiros Janka és Elek Boróka második lett a britek mögött a normálsúlyú kétpárak B döntőjében, ezzel a 8. helyen végeztek az U23-as EB-n. Gratulálunk a dublónak és felkészítőjüknek, Lőrincz Attilának!

Koncsik Dominik, Király Miklós, Király Csaba és Juhász Tamás összeállítású normálsúlyú kormányos nélküli négyesnek jó versenyzéssel szintén sikerült megcsípni a második helyet, így ők is összesítésben 8. helyen zártak, nem sokkal a német egység mögött. Gratulálunk a csapatnak és felkészítőjüknek, Pergel Lászlónak!

Hajdú Zsolt, Papp Benedek, Újhelyi Mihály és Szabó Gábor negyedik helyen ért célba a normálsúlyú négypárak B döntőjében, így a tizedik helyen végeztek. Felkészítő edzőjük: Molnár Zoltán.

A mai nap még hátra van 6 csapat szereplése, köztük egy B döntős és öt A döntős egység. Nagyon sok sikert kívánunk mindenkinek!