Skip to main content

Kedves Evezős Barátaink!

A Magyar Evezős Szövetség adomány gyűjtést szervez az ukrán menekültek megsegítésére.
A „125 Éve a Magyar Evezésért” című könyv eladásából befolyó teljes összeget a Magyar Máltai Szeretetszolgálat részére utaljuk át.

Az adománygyűjtés időpontja: 2022. március 19 (szombat), 10:00 – 15:00 óra között

Az adománygyűjtés helyszíne:  Evezős évadnyitó 30. gróf Széchenyi István emlékverseny 10. Nemzetközi Budapest Kupa, Versenyközpont (Szent XXIII. János pápa park, a Tímár utcai HÉV megállónál) – MESZ sátor

A könyv ára: 2.000 Ft


A fentieken kívül tájékoztatunk Benneteket, hogy Dr. Szabó Tünde, az Emberi  Erőforrások Minisztériumának Sportért Felelős Államtitkára jelezte a sportszövetségek vezetői részére, hogy az Államtitkárság az ukrán-orosz konfliktus által kialakult rendhagyó helyzetben biztosítja a koordinációt az illetékes szakterületek közötti kommunikáció során.
Ennek kapcsán létrehozott a minisztérium egy email címet ahova a sportszövetségek a hozzájuk beérkező vonatkozó kérdéseket megküldhetik.

Kérünk Benneteket, hogy ha az ukrajnai közösség bármely tagja segítséget kér tőletek, továbbá ha szüksége van szállásra (átmeneti befogadóhelyre) azt a fotitkar@hunrowing.hu email címre jelezzétek.

Ezenkívül kérjük, ha klubotok be tud fogadni menekülteket akkor az ezzel kapcsolatos lehetőségeket, kapacitást és részleteket is írjátok meg a fotitkar@hunrowing.hu email címre .

Együttműködéseteket ezúton is köszönjük!