Skip to main content
December 5-én, szombaton, tartotta hagyományos évadzáró ünnepségét a VVSI Nonprofit Kft.
Döbrentei Gábor ügyvezető összetartásra buzdító szavai után, amelyből eddig sem volt hiány, dr. Balogh Ibolya, a Fejér Megyei Közgyűlés Elnöke köszöntötte a résztvevőket, sportolókat, beszélt a jövő évi fejlesztési elképzelésekről és együttműködést ígért a következő évre is. Az országos sportági szakszövetségek képviselői is köszöntötték a megjelenteket, Ott Zsuzsanna főtitkár a Magyar Evezős Szövetség, Angyal Zoltán egykori szövetségi kapitány a Magyar Kajak-kenu Szövetség és Váradi Imre elnökségi tag a Magyar Vitorlás Szövetség képviselőjeként méltatták a VVSI sportolóit és ez évi versenyeredményeiket.
Ezt követően a Sportiskola végzőseit dr. Balogh Ibolya Elnök Asszony búcsúztatta, majd Györe Sándorné adta át a Györe Szilvia vándorkupát a VVSI legeredményesebb leány versenyzőjének, aki ez évben Szeltner Ivett kajakos versenyző lett. Átadásra került az év edzője elismerés is, 2009-ben a címet Csonka Zsolt kenus edző érdemelte ki. Ez évben került először átadásra a fair play díj, mely díjat a CERBONA támogatta, mindhárom szakosztályunk legsportszerűbb versenyzője részesülhetett a díjban, az evezősöknél Borsányi Gábor, kajak-kenusoknál Sinka András és a vitorlázóknál Nyulasi Anna. A szakosztályok legeredményesebb versenyzőit kupával tüntették ki ez évi teljesítményükért.
Az ünnepség végén terített asztal várta a sportolókat, aktív szülők még saját készítésű tortával is meglepték a gyerekeket.