Skip to main content
2016. január 15. - 17:05

A drukkerek és az érdeklődők az interneten követhetik az Ergo OB eseményeit!

A Magyar Evezős Szövetség és a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub közös rendezésében, a Concept2 magyarországi forgalmazójával, a Vízisport Csodasport Kft-vel együttműködésben, január 17-én, vasárnap kerül sor a 26. Nyílt Magyar Concept2 Országos Ergométeres Bajnokságra. A verseny helyszíne a győri AUDI Aréna.

A versenybe rekordszámú induló, közel 600 sportoló – aktív, masters és amatőr – nevezett be. A téli időszakban az evezősök legnagyobb eseményének része az egyetemi bajnokság is, amely a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség támogatásával kerülhet megrendezésre. Az egyetemisták külön női, férfi kategóriákban, illetve csapatversenyben mérhetik össze erejüket. Az ergométerezés a paraevezősök számára is kitűnő lehetőséget nyújt a sportág gyakorlására. A parasportolók számára is egyre népszerűbb ez a versenyzési forma, ezt jelzi a nevezők száma is.
A versenyek 9:40 órakor a hivatalos megnyitóval kezdődnek. A részletes program és futambeosztás a MESZ honlapról(hunrowing.hu/versenyek) letölthető.

Az eseményeket élőben lehet követni a MESZ hunrowing.hu honlapján.

Az internetes közvetítés a Neteyes Hungary Kft. közreműködésével valósul meg.