Skip to main content

Tisztelt Egyesületi Vezetők, Vezetőedzők!

A Csepel Evezős Klub nevében szeretném felhívni a figyelmeteket a 2012. május 19-20-án megrendezésre kerülő Csepel Kupára. Mivel anyaegyesületünk, a Csepel SC idén ünnepli megalakulásának 100. évfordulóját, ezért az eddigieknél nagyobb szabású, kétnaposra bővített versenyt szándékozunk rendezni.

Új kezdeményezésként -és az evezés látványosabbá és izgalmasabbá tétele érdekében is- szeretnénk megrendezni az első versenynapon egy csapatversenyt (500 m-es távon), amelyre a tavalyi évi OB összesített pontversenyének első hat helyezettjét tervezzük meghívni (Csepel Evezős Klub, Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub, EDF-Démász Szeged Vízisport Egyesület, Vác Városi Evezős Club, Budapest Evezős Egyesület, Szolnoki Főiskola-Tisza Evezős Egylet). Ha valamely klub nem tud részt venni, annak a helyébe a rangsorban következő klub léphet. Kérek mindenkit, hogy ne tekintse diszkriminációnak, hogy csupán hat csapat részvételével rendezzük meg a csapatversenyt, de ez idén első ízben kerül megrendezésre, kísérleti jelleggel. Ha elnyeri az egyesületek tetszését ez a kezdeményezésünk, akkor ígérjük, hogy jövőre a többi csapat is megmérettetheti magát.

Az idei versenyprogramban azt is láthatjátok, hogy minden korosztály számára szeretnénk kedvezni a versenykiírással. Szeretnénk, hogy minél többen versenyezhessetek nálunk, sőt idén a veteránoknak is kiírtunk hat versenyszámot.

Az első versenynapon, szombaton a döntők előtt szeretnénk egy ünnepélyes megnyitót tartani, amelyben számítunk a résztvevő klubok segítségére. Minden klubtól két-két versenyző (klubszínekben és klublapátokkal!) közreműködését kérjük.

Bízom benne, hogy lehetőségetek lesz eljönni hozzánk és részt venni a Csepel Kupán, minél nagyobb létszámmal nevezve, hogy egy izgalmas és emlékezetes versenyt rendezhessünk!

 

Csepel Evezős Klub

Pickermann Zsolt