Skip to main content

A Juhász-Simon páros a 9., a Preil-Krémer, és az Ács-Bácskai kettős a 11., Para evezősünk Pető Zsolt a 4. Szombaton Abid Syham megnyerte a B döntőt, Tamás Bence pedig összesítésben a 12. helyen zárta a poznani megmérettetést.

A Juhász Adrián, Simon Béla kormányos nélküli kettesünk a B döntőben végig tapadt az élmezőnyre, és az egymással vívó francia, és kínai peror mögött szorosan bejött a harmadik helyen, megelőzve az amerikai, a másik francia, és a kínai vetélytársát. Molnár Dezső tanítványai, így a 9. helyen zártak a poznani Világkupán.

Gratulálunk a fiúknak, és edzőjüknek, Molnár Dezsőnek!

Fotók: Czucz Bálint

Preil Vivien, és Krémer Eszter kétpárevezős egysége jól rajtolt a B döntőben, 500 méternél még az élen voltak, majd fokozatosan leszakadtak, ám végül lehajrázták a svájci dublót, így az ötödik helyen értek célba, azaz Molnár Zoltán tanítványai a 11. helyen végeztek.

Gratulálunk a lányoknak, és edzőjüknek Molnár Zoltánnak!

Az Ács Kristóf, Bácskai Máté férfi dublónk is a B döntőben volt érdekelt. A Mácsik Miklós által felkészített csapat kezdetben még a harmadik helyen haladt, majd az ötödik pozícióba került, amelyet meg is tartott a célvonalig, megelőzve a kínai csapatot. Ötödik helyük összesítésben a 11. helyet jelenti.

Gratulálunk a fiúknak, és edzőjüknek Mácsik Miklósnak

Para evezősünk, Pető Zsolt, PR1 egypárban a döntőben az érmes helyezésekért nem tudott versenyben lenni, viszont magabiztosan maga mögött tartotta két lengyel vetélytársát, a 4. helyen zárta a poznani Világkupán.

Gratulálunk Zsoltinak, és edzőjének Nagy Gábornak!

Ami a szombati B döntőket illeti…

Abid Syham magabiztosan gyűrte le thaiföldi ellenfelét a könnyűsúlyú egypárevezősök B döntőjében. Saáryné Pető Tímea tanítványa több mint tíz másodpercet vert ellenfelére.

Gratulálunk Syhamnek, és edzőjének Saáryné Pető Tímeának!


Tamás Bence még szombaton zárta a viadalt, miután a B döntőben állt rajthoz. Lőrincz Attila tanítványa a 6. helyen ért célba, így összesítésben 12. lett Poznanban.

Gratulálunk Bencének, és edzőjének Lőrincz Attilának!

Részletes eredmények itt.