Skip to main content
2017. július 06. - 08:33

A 2019-es evezős masters VB szervezői önkénteseket keresnek

 Felhívás evezős világverseny önkéntes segítésére
 
Kedves Leendő Csapattársunk!

A Magyar Evezős Szövetség rendezheti az evezős világversenyek legnépesebb számú rendezvényét, a FISA Masters Világbajnokságot 2019-ben, Velencei-tónál. A lebonyolításhoz szükségünk lenne rád, ha szereted az evezés és/vagy idegen nyelven beszélsz és/vagy lelkesedsz a sportért, és szívesen áldozod szabadidőet mások sportélményének elősegítésére.

Jelentkezz Önkéntesnek, segíts abban, hogy a 2019-es Evezős Masters Világbajnokságon keresztül Magyarország és a magyar evezés örökre szép emléke legyen az itt résztvevő több ezer evezősnek és kísérőiknek.

Hogy mi a teendőd?  Először is, töltsd ki pontosan a jelentkezési lapot, majd küld be hozzánk az info@hunrowing.hu e-mail címre

Az önkénteseink számára természetesen minden szükséges tudást átadunk képzések keretében, melyen kérni fogjuk részvételedet. A versenyt megelőző évben egy tesztversenyen, valamint a verseny napján személyes segítségedet a Velencei-tavi pályán kérnénk, különböző feladatokban. délelőtti vagy délutáni műszakokban.   Mindenki lehet önkéntes, az evezős tudás nem előfeltétel. Megköszönjük, ha hívod barátaidat, ismerőseidet, sporttársaidat, csoporttársad, szomszédodat, tanáraidat, szüleidet és még nagyszüleidet is!

 
Ezúttal rajtunk, ha úgy tetszik, Rajtad lesz a világ szeme, és mi sokkal jobban éreznénk magad a társaságodban!
 
Szeretettel várunk!

 
Magyar Evezős Szövetség

 

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon jelentkezési lap_önkéntes masters VB2019.doc33 KB