Skip to main content

A Magyar Evezős Szövetség 2022. április 28. (csütörtök), 15:30 órától tartja 2022. évi Díjátadó Gáláját, amelynek helyszíne a Magyar Sport Háza I. emeleti konferenciaterme.

Az ünnepség keretében a hagyományoknak megfelelően díjazzuk az egyes korosztályokban a 2021-es év legeredményesebb versenyzőit és edzőit.
Az esemény egyben a 2021. évi Sport XXI. Díjátadó ünnepség is, melyen a Sport XXI. Versenysorozat legeredményesebb versenyzőinek díjátadására is sor kerül.
A Magyar Evezős Szövetség e díjátadó keretén belül mond köszönetet azoknak is, akik a 2021-as évben támogatásukkal, közreműködésükkel segítették a sportolók és a válogatottak felkészülését.
A meghívottakat, azaz díjazott sportolók és edzőik neveit tartalmazó listát mellékeljük. A sportolókon és edzőiken kívül szeretettel várjuk az eseményre az érintett tagszervezetek vezetőit is.

Fontos információk:

Amennyiben valamely meghívott nem tud részt venni az eseményen azt kérjük 2022. április 26-ig jelezni szíveskedjen az info@hunrowing.hu email címen.
A részvételi szándékról nem kérünk visszajelzést.

Az MSH parkolójában korlátozott számú parkolási lehetőség áll rendelkezésre így a parkolást garantálni nem tudjuk. A rendszámokat kérjük 2022.  április 26-ig ebbe a táblázatba beírni szíveskedjetek:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_ZOrYVHuzx7weiQgoVpjBGVjYyMcAcJq2U8RXpV_AEc/edit?usp=sharing
Határidő után nem áll módunkban rendszámot elfogadni.

Szeretettel várunk Benneteket!

Meghívó

Meghívottak