Ifjúsági vb

Siska Bettina fantasztikus - döntős az Ifi VB-n! Női dublónk megnyerte a C döntőt Tokióban

Siska Bettina fantasztikus teljesítménnyel döntős az Ifjúsági Vb-n, női dublónk megnyerte a C döntőt, férfi kétpárunk a B döntőben zárja szereplését

Egypárevezősben ezúttal is kiemelkedőt nyújtott Siska Bettina, aki magabiztosan jutott a versenyszám A döntőjébe. Női kétpárunk a C döntőt megnyerve zárta szereplését, férfi dublónk pedig a B döntőbe kvalifikálta magát.

Hír kategóriák: 

Ifi Világbajnokság: döntőben a magyar férfi nyolcas, női kétpárevezősünk talpra állt és ismét bizonyított

Ifi Világbajnokság: döntőben a magyar férfi nyolcas, női kétpárevezősünk talpra állt és ismét bizonyított

A Tokióban zajló korosztályos Vb harmadik versenynapján is kitettek magukért a magyar evezősök: a férfi nyolcasunk a fináléba jutott, a nőknél pedig Galcsó Flóra és Elek Boróka kétpárja a C döntőben való részvételt harcolta ki.

Hír kategóriák: 

Siker és dráma kétpárevezőseinknél, parádés férfi nyolcas - helyzetjelentés az Ifi vb-ről

A Tokióban zajló Evezős Ifjúsági Világbajnokság második versenynapján három magyar egység volt érdekelt, férfi kétpárevezősünk a legjobb tizenkettő közé jutott, női dublónk hiába végzett második helyen az előfutamban, egy rejtélyes körülmény miatt elvették tőlük a továbbjutást, férfi nyolcasunk parádésan helytállt az előfutamban.

Hír kategóriák: 

Női szkiffesünk és dublóink nyitották szereplésünket a tokiói Ifjúsági világbajnokságon – Siska Bettina az ötödik legjobb idővel jutott az elődöntőbe

Női egypárevezősben remek időt ment Siska Bettina! Halmainé Mészáros Éva tanítványa féltávig a harmadik helyen haladt, majd megelőzte kínai ellenfelét és magabiztosan az elődöntőt érő második helyen ért célba új hajójában. „Már az edzőtáborban is érzékelhető volt, hogy nagyon erős” - értékelt Lőrincz Attila utánpótlás szövetségi kapitány.

Hír kategóriák: