Sarasota

Férfi négypárunk és nyolcasunk is a B döntőbe jutott Sarasotában

Az U23-as Világbajnokság harmadik versenynapján két egységünk volt érdekelt a reményfutamokban. A megszokott viharos időjárás ezúttal is átírta az előzetes terveket, csak jelentős csúszással tudott elrajtolni a férfi normálsúlyú négypárunk és nyolcasunk.

Danó Dániel, Szabó Márton, Ács Kristóf és Bácskai Máté szépen versenyezve negyedik helyen értek célba a normálsúlyú négypárevezősök középfutamában, ezzel a pénteki B döntőbe jutottak.

Hír kategóriák: 

Újabb egységünk jutott döntőbe az U23-as Világbajnokságon

A Sarasotában zajló korosztályos világbajnokság második napján női kétpárevezős egységünk emelkedett ki toronymagasan a mezőnyből, így férfi könnyűsúlyú kettesünkhöz hasonlóan a döntőbe jutottak. Férfi négypárunk remekül vette reményfutamát, így a fináléért küzdhet pénteken, nyolcasunknak nem csak a versenytávval, hanem egy viharral is meg kellett küzdenie.

Hír kategóriák: 

Szerdán és csütörtökön is két-két egységünk áll rajthoz az U23 Világbajnokságon

Elérkezett az U23-as Világbajnokság első versenynapja. Sarasota-Bradentonban ma két egységünk áll rajthoz, holnap (csütörtökön) pedig további kettő. A mai és holnapi magyar vonatkozású menetrend magyar idő szerint:

Július 24., szerda:
-15:40 Szabó Bence, Furkó Kálmán: könnyűsúlyú kettes
-15:55 Danó Dániel, Szabó Márton, Ács Kristóf, Bácskai Máté: normálsúlyú négypárevezős

Hír kategóriák: 

Szerdán kezdődik az U23 világbajnokság, négy számban indulnak a magyarok

Szerdán veszi kezdetét az U23-as Világbajnokság az Egyesült Államokban. A floridai félsziget nyugati partján található Sarasota-Bradenton ad otthont a huszonhárom év alatti evezősök világversenyének.
A helyszínt már ismerhetjük, hiszen a 2017-ben rendezett felnőtt Világbajnokságon egy földöntúli hajrával tudott vb-címet szerezni a Simon Béla, Juhász Adrián, Kolláth Vanda összetételű kormányos kettesünk.

Hír kategóriák: