masters vb

Köszönjük az önkéntesek munkáját!

Kedves Önkéntesek!
Tisztelt Klubvezetők!

A 2019. évi Evezős Masters Világbajnokság szervezői és a Magyar Evezős Szövetség Elnöksége nevében ezúton szeretnénk megköszönni a lelkes és áldozatkész munkátokat.

Rengeteg segítséget és önzetlen támogatást kaptunk tőletek, ami hozzásegített bennünket, hogy minden idők egyik legnagyobb és legsikeresebb nemzetközi evezős versenyét megrendezzük a Velencei-tavi Evezőspályán, amit ezúton is nagyon köszönünk.

Hír kategóriák: 

Több mint félszáz magyar aranyérem, közel négyezer sportoló - befejeződött az Evezős Masters Világbajnokság a Velencei-tavon

A vasárnapi vegyes versenyszámokkal zárult az év legnagyobb nemzetközi evezős ünnepe, amelynek a megújult Velencei-tavi Evezős Pálya adott otthont. Szeptember 11-15. között közel négyezer sportoló állt rajthoz, a magyar evezősök is rendkívüli számban neveztek és szereztek több mint ötven aranyérmet. A szervezők is kitettek magukért, több mint négyszáz futamot bonyolítottak le úgy, hogy három percenként rajtoltak a versenyek.

Hír kategóriák: 

Megkezdődött a Velencei-tavon a Masters Világbajnokság!

A Velence-tavi Evezős Pályán szeptember 11-15. között rendezik a sportág veteránjainak legnagyobb nemzetközi seregszemléjét. Ötvenkét országból közel 4000 sportoló áll rajthoz, köztük több mint háromszáz magyar. A legidősebb versenyző kilencvenhárom éves és 80 évnél idősebb sportolóból hetvenhatan nevetek a versenyre.

A Nemzetközi Evezős Szövetség (FISA) korábbi döntésének köszönhetően 1996 után ismét Magyarország, a Velencei-tó adhat otthont a Masters Vb-nek.

Hír kategóriák: 

Önkéntesek jelentkezését várjuk a Masters Világbajnokságra!

Kedves Klubvezetők!
Kedves Evezősök!
 
Köszönjük szépen a közbenjárásotok, a Masters VB önkéntes létszáma megemelkedett a múlt heti létszámhoz képest.
 
Még mindig vannak „kiadó” helyek de csak a hétköznapokra (2019. szept 9-13) és csak 16 éven felüliek részére.
Hétvégére már nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.
 
A következő feltételeket vegyétek figyelembe a regisztrációnál ami 2019. szeptember 4; 10:00 óráig meghosszabbításra került.

Meghívó

MEGHÍVÓ

A Magyar Evezős Szövetség Elnöksége és a verseny Szervező Bizottsága nevében a
2019. évi World Rowing Masters Regattára

2019. szeptember 11-15.,
Velencei-tavi Evezőspálya

Kedves egykori és jelenlegi kiváló sportemberek, sportszakemberek, sportbarátok, és családtagok! Kedves evezős barátaink!

Hír kategóriák: 

Legyél Te is önkéntes a 2019. évi Evezős Masters Világbajnokságon!

Segítsd munkánkat az év egyik legnagyobb magyarországi sporteseményének lebonyolításában!

Legyél Te is önkéntes a 2019. évi Evezős Masters Világbajnokságon.

A résztvevők számára ingyenes buszos transzfert biztosítunk Budapestről Velencére és vissza az adott műszakokhoz igazodva.
Ezen felül fel is öltöztetünk – minden önkéntesünknek pólót, dzsekit és baseball sapkát biztosít a DORKO márka.

Hír kategóriák: