Velencei-tó

Több mint félszáz magyar aranyérem, közel négyezer sportoló - befejeződött az Evezős Masters Világbajnokság a Velencei-tavon

A vasárnapi vegyes versenyszámokkal zárult az év legnagyobb nemzetközi evezős ünnepe, amelynek a megújult Velencei-tavi Evezős Pálya adott otthont. Szeptember 11-15. között közel négyezer sportoló állt rajthoz, a magyar evezősök is rendkívüli számban neveztek és szereztek több mint ötven aranyérmet. A szervezők is kitettek magukért, több mint négyszáz futamot bonyolítottak le úgy, hogy három percenként rajtoltak a versenyek.

Hír kategóriák: 

Megkezdődött a Velencei-tavon a Masters Világbajnokság!

A Velence-tavi Evezős Pályán szeptember 11-15. között rendezik a sportág veteránjainak legnagyobb nemzetközi seregszemléjét. Ötvenkét országból közel 4000 sportoló áll rajthoz, köztük több mint háromszáz magyar. A legidősebb versenyző kilencvenhárom éves és 80 évnél idősebb sportolóból hetvenhatan nevetek a versenyre.

A Nemzetközi Evezős Szövetség (FISA) korábbi döntésének köszönhetően 1996 után ismét Magyarország, a Velencei-tó adhat otthont a Masters Vb-nek.

Hír kategóriák: 

Önkéntesek jelentkezését várjuk a Masters Világbajnokságra!

Kedves Klubvezetők!
Kedves Evezősök!
 
Köszönjük szépen a közbenjárásotok, a Masters VB önkéntes létszáma megemelkedett a múlt heti létszámhoz képest.
 
Még mindig vannak „kiadó” helyek de csak a hétköznapokra (2019. szept 9-13) és csak 16 éven felüliek részére.
Hétvégére már nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.
 
A következő feltételeket vegyétek figyelembe a regisztrációnál ami 2019. szeptember 4; 10:00 óráig meghosszabbításra került.

Legyél Te is önkéntes a 2019. évi Evezős Masters Világbajnokságon!

Segítsd munkánkat az év egyik legnagyobb magyarországi sporteseményének lebonyolításában!

Legyél Te is önkéntes a 2019. évi Evezős Masters Világbajnokságon.

A résztvevők számára ingyenes buszos transzfert biztosítunk Budapestről Velencére és vissza az adott műszakokhoz igazodva.
Ezen felül fel is öltöztetünk – minden önkéntesünknek pólót, dzsekit és baseball sapkát biztosít a DORKO márka.

Hír kategóriák: 

A második helyen zárt Magyarország az Olimpiai Reménységek Versenyén

A hat országot felvonultató nemzetközi utánpótlás megmérettetésen az összesített, a férfi és a női pontversenyben is a második helyen zárt a magyar serdülő válogatott, amely négy arany-, hét ezüst és egy bronzérmet szerzett a Velencei-tavi versenyen. Az ORV-n a Visegrádi együttműködés országai: Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország mellett meghívottként Ausztria és Szerbia vett részt.