Edzőképzés

Edzőképzés 2020

Tisztelt Edzőkollégák, Egyesületi vezetők, Evezősbarátok!

Az előző évek hagyományaihoz híven, idén is minden Evezősedzőt, Egyesületi Vezetőt, és Evezősbarátot szeretettel meghívunk a 2020. február 15-én megrendezésre kerülő Edzőtovábbképzésre.

Helyszín: Duna Pláza, Scitec konferenciaterem, Budapest, Váci út 178.

Hír kategóriák: 

Edzőképzés

Minden evezős edzőt, evezőst és a sportág iránt érdeklődőt szeretettel várunk Edzőképzésünkre és Sportolói találkozónkra!
Számos neves hazai szakember mellett Olaf Tufte kétszeres olimpiai bajnok is tart előadást.

Időpontja:
2019. február 16-17.

Helyszíne:
Testnevelési Egyetem
1123 Budapest, Alkotás u. 44.

Hír kategóriák: 

OKJ-s Evezős Edzőképzés indul a Testnevelési Egyetemen

A Testnevelési Egyetem államilag elismert, 1,5 éves levelező sportedző tanfolyamot indít több mint 40 sportágban (evezésben is!) 2018 őszén, de az intézmény emellett a Sportszervező, - menedzserképzést is elindítja egyéves, levelező képzési formában. A sportszervező képzés érettségizettek részére kerül meghirdetésre

További hírek a jelentkezésről és a képzésről: http://tf.hu/hirek/3030-jelentkezzen-oszi-okj-kepzeseinkre

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 10

Hír kategóriák: 

Meghívó edzőképzésre, továbbképzésre

Tisztelt Edzőkollégák!
A minél eredményesebb és korszerűbb evezős oktatás, illetve képzés érdekében szövetségünk kiemelt stratégiai feladatként kezeli edzőink sportági képzését, továbbképzését.
Az edzői hivatás egyre nagyobb mértékű szakmai kihívásainak megfelelve és követve a sporttudományos életben történő változásokat a jövőben évente három alkalommal hazai és külföldi meghívott előadók tolmácsolásában egy-egy szakmai konferencia keretében szándékozik átadni a kor szellemének megfelelő szakmai ismereteket edzőink számára.

Hír kategóriák: 

Edzőképzés

Diplomás Szakedző Képzés - EDZŐKÉPZÉS

A Testnevelési Egyetemtől kapott információk alapján a 2018-as évben bsc és msc levelező képzések indulnak több sportágban, amennyiben azokra megfelelő számú jelentkezés lesz. Ismereteink szerint a legkisebb létszám a 4 fő lenne.

Hír kategóriák: