U23 EB

Európa-bajnok a magyar könnyűsúlyú kettes, női dublónk pedig a dobogó harmadik fokára állhatott fel az U23-as kontinensviadalon

Fantasztikus magyar sikereknek örülhettünk a görögországi Ioanninában rendezett U23-as Európa-bajnokság zárónapján. A Szabó Bence, Furkó Kálmán összetételű könnyűsúlyú kettesünk aranyérmet szerzett, Molnár Dezső tanítványai mellett Preil Vivien és Gadányi Zoltána, azaz női kétpárevezős egységünk is felállhatott a dobogóra! Valamennyi csapatunk remekül helytállt az Eb-n!

Remek kezdés az U23-as Európa-bajnokságon!

A görögországi Ionninában zajló korosztályos kontinensviadal első versenynapján valamennyi magyar egység továbbjutott! Hat egységünk a döntőbe menetelt, férfi kétpárunk pedig a legjobb tizenkettő között vasárnap harcolhatja ki a legjobb hat közé jutást.

Végh Nóra és Balogh Zsófia nyitotta a magyarok szereplésé, akik könnyűsúlyú kettesben, a tét nélküli pályaosztó futamban ötödikként értek célba.

Kezdődik az U23-as Európa-bajnokság, hét magyar egység áll rajthoz Ioanninában

A Görögországban megrendezésre kerülő két napos Európa-bajnokságon huszonöt ország képviselteti magát, összesen 490 versenyző áll majd rajthoz.

A népes magyar küldöttség 23 versenyzőből áll, összesen 7 egységünk méri össze tudását a hétvége során Európa legjobbjai ellen.

Csodálatos eredményekkel zárt a magyar csapat az U23-as Evezős Európa Bajnokságon

Hétvégén a fehéroroszországi Breszt-ben megrendezett U23-as Európa-bajnokság magyar csapat számára rendkívül biztató első azaz szombati napját követően, vasárnap először a könnyűsúlyú kormányos nélküli kétevezős fiúk (Szlovák Bence, Szabó Bence; edző: Alföldi Zoltán) állhattak fel a dobogó legalsó fokára majd nem sokkal később talán a delegáció legnagyobb meglepetését hozta el a normál súlyú férfi kormányos nélküli négyes (Hopp Márton, Gerei Tamás, Dobai Tamás és Kiss Norbert; edző: Tevesz László), amely az ezüstérmet érő második helyet szerezte meg a kiélezett viadalon.

Hír kategóriák: 

Evezősök U23-as Európa-bajnoksága

A mai napon kezdetét veszi az U23-as korosztály idei utolsó nagy nemzetközi megmérettetése, a fehéroroszországi Breszt-ben zajló Evezősök U23-as Európa-bajnoksága. A magyar színeket 19 sportoló, 8 edző és 2 fő EÜ segítő képviseli. Az eseményről itt olvashattok bővebben: http://eru23ch2018.com/

A versenyt pedig "élőben" követhetitek itt:
https://www.youtube.com/c/WielkopolskiewioslarstwoPl/live

Hír kategóriák: 

U23 Európa bajnokság

Közeleg az U23-as Európabajnokság Kruszwicában, Lengyelországban.
A 2017.09.02 – 2017.09.03 között megrendezésre kerülő eseményen a magyar válogatott szép számban képviselteti magát. Összesen kilenc hajóegységben huszonhárom versenyzővel áll rajthoz Magyarország. A nívós versenyre a csapatok számos válogatás és felkészülés után utaznak ki. A holnapi, szerdai napon indul egységesen a csapatunk, hogy megmérkőzhessen Európa legjobbjaival.

Hír kategóriák: