2020. évi módosított versenynaptár

Tisztelt Klubvezetők!
Kedves Edzők és Evezősök!

Megjelent az Edzőbizottság által javasolt és az Elnökség által elfogadott MESZ módosított 2020. évi versenynaptár.

Szeretnénk megjegyezni, hogy a járványhelyzet további alakulására hivatkozva a változás jogát fenntartjuk.

A rendezvényeket (versenyeket) a jelenlegi szabályozás értelmében csak zárt körben (tehát nézők nélkül) lehet megtartani. Kérjük, erre hívják fel a családtagok, barátok és egyéb kísérők figyelmét. Bízunk benne, hogy a korlátozásokat tovább lazítják első versenyünk időpontjáig (2020. június 27).

A 2020. július 30 és augusztus 2 között, a szegedi Maty-éri pályára tervezett Országos Bajnokság kapcsán jelezzük, hogy a Nemzeti Sportközpontok jelenleg érvényes állásfoglalása alapján zárt körben, maximum 500 fő együttes részvételével lehet versenyt rendezni. Jómagam további egyeztetésekben vagyok a szegedi pálya üzemeltetéséért felelős személyekkel a rendelet betartására vonatkozó részletek tisztázása kapcsán. Mindenesetre a versenyprogramot mindenképpen az érvényes rendeletek figyelmével alakítja ki az Edzőbizottság és terjeszti az Elnökség felé. Erről később értesítünk benneteket.

A szegedi OB kapcsán tovább nehezíti a helyzetet, hogy a szegedi kollégiumok jelenleg zárva tartanak. További információkat leghamarabb júniusban kapunk.

Ebből kifolyólag alternatívaként a velencei evezős pályát is lefoglaltuk erre az időszakra.

További kérdés esetén állunk rendelkezésre.

Üdvözlettel

Pignitzky Borbála
főtitkár

Hír kategóriák: