KisDuna 4x4 – te már jelentkeztél?

Ha késő ősz, akkor immár ötödik éve KisDuna 4x4, az orrlabda.hu és a Csepel EK SE szervezésében.
Nincs ez másképp idén sem, hiszen október 26-án ismét mindenféle négyevezős egység – kormányos négyes, kormányos nélküli négyes, kormányos négypár, kormányos nélküli négypár, gig négypár, céges négyes – méri össze tudását a Ráckevei(soroksári) Duna egy 4 kilométeres szakaszán.

Miért 4x4?

Mert a 4 kilométeres távot négyes hajóegységekben teljesítik az indulók. Tradicionálisan az év eleji és év végi idényben férnek el a nagy egységes hosszabb távú versenyek, és míg tavasszal a nyolcasokkal várja a Budapest Kupa az idény kezdését, addig a KisDuna 4x4 a második legnagyobb csapat egységekkel zárja azt.

Miért éri meg indulni?

A jó hangulat minden évben garantált, a versenyt hagyományosan közös gulyásozás zárja. Minden kategória I. helyezettje érem díjazásban részesül, az abszolút I. helyezett vándordíjat kap.

Kiket várunk a versenyre?
A fő célcsoport a masters, amatőr és ifjúsági evezés, de természetesen a profikat is várjuk.
2017 óta várjuk céges négyesek jelentkezését is, amelynek keretében munkatársak indulhatnak klasszikus evezősegységben. Ebben a kategóriában igazoltan 3 főnek kell egy munkahelyen dolgoznia, 1 fő szabadon igazolható.

Mit kell tudni a versenyről?

A verseny handicap rendszerben zajlik, az abszolút győztest ez alapján értékeljük ki, a handicap hajóosztályra és nemre vonatkozik, korra nem.

Az útvonal a Csepeli Kajak-Kenu Klubtól rajtol, délről északi irányba halad, cél a Csepel EK-val szembeni kifolyó.

Időpont: 2019. október 26.
Nevezési határidő: 2019. október 20. (vasárnap) 23:59
>>>Nevezés itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3kKTO5fLijnT4Vtc386AyCj8jyV1c...

Hír kategóriák: