Tájékoztatás Győrből

Akit érdekel összehasonlithatja az egymásután megjelenitett cikket,kb. ilyen vezetősége van most a Győri klubnak!!
 
 
http://www.revitatv.hu/hirek/sport/9891,megy-az-edzo-.html
 
Új edzők a győri evezősöknél
kisalfold.hu
2010.12.18. 13:38
Értékelem a cikket!
A közelmúltban gyökeres változások mentek végbe a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klubnál. Új elnökség állt fel – az új elnök Gasztonyi László lett, az elnökségbe Janák Emil, Bártfai Márton, Gyimes Gyula, Pőcze Bálint, Pák Béla és Kovács Gyula került –, melynek célja a győri evezés fellendítése.
Az alapok mindenesetre nem rosszak, hiszen a versenyzői állomány erős. Közülük is nagy tehetségnek számít a Vermes Péter–Bártfai Péter egység, amely az U23-as vb-n ötödik lett, az ifiknél Kaszás Kornél a vb-n nyolcadik helyen végzett, s a lányoknál Gyimes Krisztina korosztálya egyik legtehetségesebbje. Rajtuk kívül is vannak még jó evezősök, de hogy eredményessé váljanak, ehhez nagyon sok munka kell, aminek irányítását a volt ferencvárosi edzőre, Kiss Lászlóra bízta az elnökség.
Egyértelműen ő felel a szakmai munkáért. A munkatársai között lesz a korábbi edzői stábból Halmainé Mészáros Éva, továbbá újként Balanek Gyula és Németh Veronika. Lesz még egy ötödik edző is, akit várhatóan a napokban neveznek majd ki.
Nincs az edzők között Székely István, akit az elmúlt négy esztendőben az év nevelőedzőjének választottak. Az edző ezt nagy meglepetéssel fogadta.
„Bevallom, nem igazán értem, mi történt. Az indoklás szerint a pályázatom nem volt megfelelő, nem tudták elfogadni. Kíváncsi vagyok, a többi mivel volt jobb. Elvégre negyedszer nyertem el az elismerő címet, a mostani ob-n öt aranyérmet szereztek a tanítványaim, Világkupa- és vb-negyedik helyezett tanítványom van. Csak ebben az évben harmincöt-negyven gyerekkel foglalkoztam. Nem tudom, mi lesz, de egyet ígérhetek, nem szakadok el az evezéstől. Ha nem itt, akkor talán máshol lesz igény a munkámra.
A klub részéről Papp Oszkár klubigazgató így reagált az esetre: „Az új elnökség elsődleges célja most, hogy jövőre az U23-as és az ifjúsági vb-ken jól szerepeljenek versenyzőink, lehetőleg érmet szerezzenek. Ezért is érkezett hozzánk az ország legjobb edzője. Elismerjük Székely István munkáját, de többet vártunk tőle, olyan feladatot is, mely segíti a klubot a célok elérésben. Ő azonban nem állt kötélnek. Hozzáteszem, kapott másik ajánlatot, a klub nem szeretett volna vele végleg szakítani, ő döntött így.
Az evezősöknél remélik, mihamarabb az eredmények is bizonyítják majd, jó úton indultak el.
 

Taxonomy upgrade extras: