Bp-i edzőtábor oxfordi diákoknak- 2012 ápr.

Kedves Evezősök, Klubok, MESZ!
A segítségeteket szeretném kérni egy fontos ügyben!
Tavaly óta Oxfordban tanulok – és evezek -, s a kollégiumom evezős Egyesületének elnöke vagyok mostantól egy évig. Klubunk hagyományosan minden áprilisban egy 5 napos külföldi edzőtábort szervez pár csapatunknak a fő, kollégiumok közötti versenyünk előtt, ami mindig várva várt esemény az egész éves kora hajnali s késő esti edzések s a hűvös, esős idő után! Viszont az elmúlt években, főleg idén, ez annyira sokba került mind az Egyesületnek, mind a diákoknak, hogy a korábbi helyszínek nem jönnek már szóba, s ha csak nem találunk valamivel olcsóbbat, a diákok elkeseredésére vagy eltöröljük vagy egy közeli faluban oldjuk meg.
Szeretném jövő tavasszal Budapestre, a Soroksári Dunára vinni a kollégiumom csapatait! Egyrészt hihetetlen élmény lenne itteni barátaimnak megmutatni az otthonom, ez már önmagában felvetette bennem az ötletet. Másrészt utánanéztem hogy előreláthatólag annyival olcsóbb lenne mint az idei tábor volt hogy jó eséllyel rábólintana a pénzügyi felelősünk.
Ez csak úgy valósulhatna meg, ha tudnánk hajót bérelni a tábor 5 napjára, s ebben szeretném kérni segítségeteket!
Előreláthatólag 2db 8asra és 2db kormányos 4esre és ezekhez oar lapátokra lenne szükségünk, melyekért természetesen fizetnénk bérleti díjat és kötnénk biztosítást (utóbbi a kollégiumunk szabályzata alapján kötelező is). Mindenre nagyon vigyáznánk, a táborban résztvevők sosem kezdő evezősök, a kormányosaink pedig nagyon jók és tapasztaltak, speciális tanfolyamokon képezik őket (s egyikük esélyes a jövő évi Oxf-Cam versenyen Egyetemünk csapatának kormányzására!). Őszintén, amióta itt evezek sosem fordult elő hogy edzésen ütközött volna bármelyik hajónk is pedig reggelente 20-30 nyolcas tolong egy 2.5 km hosszú és a Kis-Dunánál jóval keskenyebb, kanyargósabb folyószakaszon!
Emellett szeretnénk kölcsönözni egy vagy kettő motorcsónakot erre a pár napra, akár mindössze az edzések időtartamára, így a bérbeadó Egyesület is tudná használni ottlétünk alatt.
Kérlek, amennyiben bárki tud segíteni a fentiek bármelyikében, írjon nekem az nzsofi07@gmail.com email-címre hogy nagyjából mennyibe kerülne a bérlés 5 napra, (2012 április közepén) a Soroksári Dunán való használatra!
Előre is köszönöm mindenkinek, nagyon sokat jelentene ha ez sikerülne, szeretném ha a társaim megismernék Magyarországot, Budapestet, és azt a folyószakaszt ahol az elmúlt sok sok évben minden nap eveztem, ez óriási élmény lenne. Klubtársaim pedig hihetetlenül lelkesek az ötletért, alig 1-2 közülük járt eddig Magyaroszágon s nagyon kíváncsiak! Végül, amikor pályáztam az Egyesületünk elnöki posztjára azzal érveltem hogy a klubunk javára fordítanám a sok sok evezéssel eltöltött évem s tapasztalataim – szeretném ha az évtizedek óta megtartott tavaszi csapatépítő táborunk jövőre nem elmaradna, hanem még jobb s sokáig a legemlékezetesebb lenne!
Aki tud segíteni, kérem írjon!!!
Köszönöm!
Novák Zsófi nzsofi07@gmail.com
Egyesületünk honlapja: http://www.lincolnrowing.co.uk/index.html
 

Taxonomy upgrade extras: