Rendkívüli közgyűlés 2012. május 8. 17:00

 Értesítjük, hogy a Magyar Evezős Szövetség elnöksége határozott arról, hogy 2012. május 8-án (kedden) 17:00 órára összehívja a Magyar Evezős Szövetség 2012 évi második rendkívüli közgyűlését. 
Helyszín: Magyar Sport Háza, földszinti tárgyalóterem (1146 Bp. Istvánmezei út 1-3.)
A Magyar Evezős Szövetség 2012. évi második rendkívüli közgyűlésének tervezett programja és napirendje:

-          Elismerések átadása a 2011. évben legeredményesebb versenyzők részére
-          Tájékoztató a 2012. évi londoni olimpiai felkészülésről
-          Előterjesztésre kerülő napirendek
               1   2012. évi tagdíj elfogadás
               2   Felügyelő Bizottság
               3   2012. évi költségvetés és szakmai terv elfogadás
               4   Pesterzsébeti Vízi Centrum – felhatalmazás további lépésekre.

 
Alapszabályunk értelmében, a napirend kiegészülhet a tagoknak az elnökséghez a közgyűlés időpontját legalább két héttel megelőzően (2012. április 24.) írásban beérkezett javaslataival.
 
A közgyűlésen való részvételt illetően felhívjuk a figyelmet az Alapszabály vonatkozó részleteire. (Magyar Evezős Szövetség Alapszabálya VII. 12.§-19.§).
Emlékeztetjük tagszervezeteinket, hogy a jogi személy tagoknak legkésőbb a közgyűlés megkezdésének időpontjáig be kell jelenteni azt a személyt (azokat a személyeket), aki (akik) képviseleti joggal rendelkeznek. A szavazati joggal rendelkező képviselők meghatalmazását a mandátumvizsgáló bizottságnak a közgyűlés megkezdése előtt szíveskedjenek leadni. A meghatalmazást a nyilvántartó bíróság által kiadott kivonaton feltűntetett, képviseletre jogosult személy aláírásával fogadja el a bizottság, a kivonat a közgyűlés napjától számítva nem lehet 90 napnál régebbi keltezésű.

Hír kategóriák: